Menu

Hannæs Sport og Fritid

Klik på logo og besøg klubbens hjemmeside

 

Hannæs Sport og Fritid

Hannæs Sport og Fritid er hjemmehørende centralt i Frøstrup by med eget klubhus og gode parkeringsforhold. Klubben er en lille bredde klub med fodbold som største aktivitet. Både piger og drenge fra hele egnen har gode forhold til at dyrke fodbold på kampbanen og træningsbanerne, som ligger op ad klubhuset. Forældre og tilskuer har mulighed for sidepladser med oversigt over banen, som kan bruges til 11, 8, 5 og 3 mands kampe.

Klubben har mange ungdomshold i pige og drenge rækker, mange af egnens kvinder dyrker fodbold fitness på baner, på herre siden er klubben pt. repræsenteret i serie 3 og 4, og et hold i oldboys og veteran turnering. 

I umiddelbart nærhed har klubben en multibane og pandabane, som alle er velkomne til at bruge på alle tider.

I klubhuset er der mulighed for gratis kaffe på kampdage, og kiosk med slik, sodavand osv.

Frøstrup Hannæs Idrætsforening er en klub for alle, og lægger stor vægt på det sociale liv i klubben og på de enkelte hold, og at der er lige meget spilletid til alle på holdet.

Klubben er en del af FC THY PIGER samarbejdet, her arbejder klubben sammen med fire andre klubber i Thy, med pige fodbold i rækkerne U13- U14-U15-U16- U18. Derudover er Frøstrup-Hannæs Idrætsforening med i FC Midtjylland klubsamarbejdet.

  

 

Luk