Menu

FC THY Piger er Danmarks bedste foreningsinitiativ i 2017

image

 

Der var lutter smil, latter og god energi på banen, da FC Thy Pigerne søndag samledes på grønsværen på Skyum Idrætsefterskole.
Alle var tromlet af huse med få timers varsel for sammen at juble over, at fodboldsamarbejdet mellem vores fem klubber lørdag aften blev belønnet med Danskernes Idrætspris og 100.000 kroner ved den store prisuddeling Sport 2017.
- Den her pris er til jer piger. Den er til jeres trænere, jeres forældre som virkelig støtter jer og kører jer fra det ene sted til det andet, og og I skal være stolte og nyde det i rigtig mange dage og så skal vi arbejde videre bagefter. Den er også til bestyrelserne ude i de fem klubber, der kan se, at det er vejen frem at gøre noget for pigefodbolden, og de fortjener også at være stolte og nyde hæderen, sagde sportschef i FC Thy Piger Jannik Riis, da han bød de 46 fremmødte piger velkommen.

Festede for fællesskabet

Omkring 100 FC Thy Piger med familier var lørdag med på tribunen i Boxen i Herning ved prisuddelingen. Næsten lige så mange havde samlet sig i Multicentret i Østerild, for sammen at feste og se spændingen blive udløst. 
Alle fortalte søndag, at de havde jublet højlydt og haft en sjov aften med fodboldveninderne og familier.

 

Emma var med på scenen

En FC Thy Pige fik sig lørdag en helt speciel prisoverrækkelses-oplevelse.
Emma Møller fra Koldby var valgt som spiller-repræsentant til at komme med på scenen til overrækkelsen sammen med Heidi Gravesen fra samarbejdsudvalget og sportschef Jannik Riis.

  • Det var en kæmpe oplevelse. Det vildeste var nok lige inden vores pris blev råbt op. Der var flere kameramænd rundt om vores bord, der gjorde sig klar til at filme dem, der vandt, fortæller Emma, der er U15-spiller. Hun fortsætter:
  • Og den stemning der var i salen, den vil jeg helt sikkert huske. Da vi blev udråbt som vinder - folk julede og klappede helt vildt. Det var så fedt at gå op på scenen, mens folk bare klappede og jublede

Luk