Menu

Info om FC THY Piger - EXTRA

 

FC THY Piger – EXTRA

FC THY Piger er nu klar til at præsentere vores nye samlede tilbud til alle vores moder- og samarbejdsklubber.

FC THY Piger – EXTRA har to ben – et ben som handler om at skabe et bæredygtigt samarbejde mellem FC THY Piger som licensklub og områdets forskellige klubber. Et samarbejde der, gennem fodboldfaglig vidensdeling, skal understøtte gode trygge og udviklende fodboldmiljøer med pigen i CENTRUM.

Det andet ben handler om at optimere spillerudviklingen for alle fodboldglade piger fra U8 – U13. Dette tilbud kommer til at bestå af mindst 14 gange med EXTRA træning. Dels som ”KLYNGESAMLINGER”, dels som ”3x3 FEDE FODBOLD FREDAGE”.

Vi har allerede åbnet op, så klubberne kan tilmelde fodboldglade piger fra U10 – U13 til de første ”3 FEDE FODBOLD FREDAGE”. Læs mere om tilmelding her

 

OBS! Nu er der også åbnet op, så klubberne kan tilmelde fodboldglade piger fra U8 – U13 til forårets KLYNGETRÆNING i Nord, Midt og Øst. Læs mere om klyngeinddeling og tilmelding her

 

FC THY Piger giver piger mulighed for at drømme……….

 

 

Masser af gratis træningstilbud med FC THY Piger – EXTRA

FC THY Piger vil gerne invitere alle jeres fodboldpiger fra U10 – U13, som har lyst til ekstra træning, til at deltage i vores nye træningstilbud FC THY Piger – EXTRA.

  1. Vores træningstilbud kommer til at bestå af mindst 14 gange ekstra træning til hver pige uanset niveau.  
  2. Vores træningstilbud kommer til at bestå dels af ”3x3 Fede Fodbold Fredage” på Skyum, dels af 5 x onsdagstræning fordelt i tre klynger i nord, midt og syd. Vi vender hurtigst muligt tilbage omkring den enkelte klubs placering.
  3. Vores træningstilbud er gratis. Vi forventer, at man prioriterer at deltage, når man er tilmeldt.
  4. Vores træningstilbud ledes at kompetente trænere fra vores udviklingsmiljø.

Træningen bliver tilrettelagt som individuel træning, sådan at den enkelte spiller udfordres ud fra de pædagogiske principper i aldersrelateret børnetræning.

 

 

Luk