Menu

IF Nordthy

Klik på logo og besøg klubbens hjemmeside

 

IF Nordthy er klub der tilbyder håndbold og fodbold til børn og voksne. Ungdomsrækkerne i håndbold er organiseret i Thy Håndbold. Ungdomsrækkerne i fodbold er for piger organiseret i FC Thy Piger (U13 til U18).

IF Nordthy er en bredde klub, hvor der er plads til alle der ønsker at spille fodbold eller håndbold. Vi har i IF Nordthy valgt at indgå samarbejde med naboklubber for ungdomsholdene i fodbold og håndbold, for at styrkemuligheden for at endnu flere kan dyrke sport på alle niveauer, men også fordi at det giver mulighed for at kunne tilbyde fodbold og håndbold på et mere elitepræget niveau, for dem der ønsker dette.

Vi ligger i det nordlige Thy og vores hjembyer er Østerild og Sennels.

Skal du spille håndboldkamp er adressen Nordthy Hallen Sennelsvej 128, 7700 Thisted
Ungdomsrækkerne benytter også Thy Hallerne, Lerpyttervej 50, 7700 Thisted. Der er kiosk i begge haller, hvor der er mulighed for at købe vand, slik og kaffe m.v.

Skal du spille fodboldkamp er adressen Multicentret, Vesterbyvej 1, Østerild, 7700 Thisted eller Nordthy Hallen Sennelsvej 128, 7700 Thisted. Der er i Multicenter mulighed for at købe vand, slik og kaffe m.v når der er kampe på stadion.

Du er altid velkommen til at kontakte IF Nordthy ifnordthy@hotmail.dk

 

 

Luk