Menu

U16 Liga 1 - første turneringskamp efterår 2017

image Arkivfoto: U16
14. august 2017 kl. 17:02
FC THY Piger vs Silkeborg IF Q søndag 13/8-17

Så kom U/16 liga 1 i gang med sæsonen med en hjemmekamp på Østerild satdion mod Silkeborg IF Q.

Og lad mig med det samme afsløre at vi kom godt i gang. Endda rigtig godt i gang.

Fra starten af kampen var pigerne helt klar , selv om vi måtte lave ændringer i sidste sekund . En masse gode pasninger og løb afsluttes med at Ellen Frank Mitchell ligger en perfekt bold på tværs af banen , over Silkeborg backen og Amalie Højlund Nielsen var på pletten og behandlede afleveringen efter fortjeneste og halvflugtede bolden over en chanceløs Silkeborg målvogter og vi var i gang. I starten sad vi virkelig på spillet og pigerne spillede flot positions fodbold , i det 18 minut resulterede det i at Malene Yde Hedegaard blev spillet fri med sin back i venstre side og så var det løb kørt , Malene Yde Hedegaard oversprintede sin direkte modstander og ingen andre nåede at gribe ind og Malene Yde Hedegaard scorede sikkert fladt under keeper. Resten af 1 halveg var knap så god fra vores piger og i det 22 minut reducerede Silkeborg lidt tilfældigt.

2 halveg blev lidt bedre fra pigernes side og Silkeborg blev mere og mere trætte. I det 46 minut tog Clara Munch Jørgensen sagen i egen hånd og efter et par træk på tværs af banen uden for feltet , sendte hun et langskud afsted som tog stolpen og Amalie Højlund Nielsen var på pletten og scorede sikkert på riposten. I det 53 minut blev det 4 - 1 da Amalie Højlund Nielsen rundede backen i højre side og kom til baglinien og debutanten Emma Ringgaard mødte det perfekte indlæg på forreste stolpe og scorede sikkert . Et mål efter lærebogen, man som træner er glad for !!! I det 66 minut var Malene Yde Hedegaard igen i vigør , denne gang i højre side af feltet og hun fandt med en god pasning Helena Højstrup Nielsen omkring straffesparkspletten og Helena Højstrup Nielsen tøvede ikke og afsluttede resolut højt i målet uden chance for Silkeborg keeper og slutresultatet på 5 - 1 var en realitet.

Super start af pigerne , selv om ikke alt sad lige i skabet , men hvis man på højeste niveau vinder med 5 - 1 så er det bestemt mere end godkendt .

Godt gået piger.
Hilsen et meget tilfreds trænerteam.