13. oktober 2017 kl. 20:03
IK Rosendal (30/9), Silkeborg IF Q (4/10) og TV-ES-BT/SVIF (12/10)

Så er det tid til at rapportere fra u/16 liga 1 kampe igen.

FC THY Piger - IK Rosendal, lørdag 30/9 på Lerpytter [6-0]

Den 30 september mødte vi IK Rosendal på Lerpytter, jeg kan desværre ikke rapportere så meget andet end at vi vandt med 6 - 0 , 6 forskellige målcorere i den kamp og en god indsats af hele holdet.

Silkeborg IF Q - FC THY Piger, Onsdag 4/10 på Voel Stadion [2-6]

Den 4 oktober gik turen til Voel hvor vi mødte Silkeborg IF Q , og den kamp skulle vise sig at blive temmelig målrig. Vi angreb kampen offensivt og det kostede desværre lidt i starten. VI kom dog rigtig godt fra start 1 minut , stikning fra Ellen Frank Mitchell og Malene Yde Hedegaard kunne gøre det til 0 - 1. Så var det desværre som om vi gik lidt i stå, det sker tit når man fornemmer en let kamp. Silkeborg kom tilbage i kampen og udlignede efter 13 minutter. I det 27 minut var det tid til at skifte ud og det skulle vise sig at være en god ide. 2 min efter at Emilie Løgsted Jepsen kom på banen , modtog hun bolden uden for feltet og bragte med et fremragende langskud Fc THy på vinderkurs igen, assist Ellen Frank Mitchell. Bare minuttet efter var pigerne på spil igen og Amalie Højlund Nielsen kunne øge føringen efter flot opspil og assist af Malene Yde Hedegaard. Desværre gik vi igen lidt i stå og Silkeborg reducerede efter en dødbold , hvor vi ikke var aggressive nok i feltet. Pause 2 - 3.

2 halveg blev et langt pres på Silkeborg målet og i det 52 minut gjorde Emilie Løgsted Jepsen det til 2 - 4 på assist af Malene Yde Hedegaard. I det 60 minut øgede Malene Yde Hedegaard til 2 - 5 på assist af Signe Rahbek Damsgaard og i det 75 minut scorede Amalie Højlund Nielsen til 2 - 6 på oplæg fra Emilie Løgsted Jepsen . God kamp og god indsats fra pigerne , 3 point med hjem til Thy ;-)

FC THY Piger- TV-ES-BT/SVIF, torsdag 12/10 på Thisted Kunstgræs [1-0]
I går den 12/10 2017 skulle vi så møde Viborg som vi tabte 0-2 til på udebane. Viborg er en stærk modstander som altid kommer med meget fysik. Men denne gang var vi blevet enige om at det skulle være løgn. Pigerne var klar fra start og vi satte os hurtigt på spillet , var agressive i duellerne og fik hurtigt et overtag . Kampens eneste scoring kom i det 29 minut hvor vi var agressive og pressede Viborg tilbage på banen, Malene Yde Hedegaard opfangede bolden i feltet , rundede keeperen og scorede sikkert. Resten af kampen bed Viborg god fra sig , dog blev de kun farlige en enkelt gang til sidst i kampen. Hvorimod vi havde flere gode chancer og med lidt tur i den , godt kunne have scoret et par gange mere . God og koncentreret indsats hele vejen rundt og specielt af vores midterforsvar bestående af Janni Vinther Nystrup og Sofie Rokkjær. Debut til Josefine Birgit Andersen i målet , vågen og påpasselig og med et clean sheet , absolut godkendt ;-) næste kamp er den 24/10 ude mod Vildbjerg