Menu

To kasser i debutkamp

image
FC Thy Piger
03. november 2018 kl. 11:27
Sophie Gravesen der spiller på klubbens U16 og U18-hold fik i denne uge landsholdsdebut på U16. Det er en af de oplevelser, hun aldrig vil glemme

 

Ikke bare én. Men hele to kasser! Sådan fik 15-årige Sophie Gravesen fra Nors debut på U16 landsholdet, da danskerne spillede den første træningskamp mod det tyske hold i Berlin i denne uge.

- Det gik rigtig godt. Jeg følte, at selvom vi ikke rigtigt har spillet sammen før som hold på den måde, så gav det mig muligheder for at vise, hvad jeg kan, fortæller Sophie om debutkampen i den tyske hovedstad.

 

De danske piger måtte se sig slået 4-2 i det første opgør - trods Sophies to mål, men det ødelagde ikke oplevelsen for fodboldtalentet fra FC Thy Piger:

- Det var en mega fed oplevelse at spille i den røde landsholdstrøje for første gang. Nu har jeg trænet meget og længe for at opnå det, og at det så sker var den fedeste oplevelse. At jeg scorede to mål gjorde det bare endnu bedre, siger hun.

 

I alt var der to kampe på programmet for ugen. Nummer to tabte danskerne 2-1. Også i den kamp kom Sophie på banen. - Jeg var faktisk overhovedet ikke nervøs op til kampene, men jeg var meget spændt. Jeg nød oplevelsen af at gå på banen og så spillede jeg ellers bare fodbold, fortæller Sophie Gravesen.

 

Ud over fodbold-oplevelsen bød turen til Tyskland også på en fire timers sightseeing tur, hvor det danske U16 landshold fik set Berlinmuren, Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og Denkmal, der er mindesmærket for de jøder i Europa, der blev dræbt under holocaust.