U13C Tilsted/Sjørring - FC THY Piger [3-2]

image Efterårets sidste turneringskamp U13C
Morten Klitgaard
12. oktober 2017 kl. 20:58
Tilsted Skole, mandag 9/10-2017

9. og dermed sidste turneringskamp i efteråret for FC THY Piger U13 hold 3 bød på et lokalopgør mod Tilsted/Sjørrings U14 piger, som har fået lov at spille med i U13C rækken her i efteråret. Og vi var uden en ferierende træner Tom Klausen.

Vi vidste at vi nok ville blive udfordret på fysikken, og vi aftalte i oplægget, at vores gode form og træningsflid her i efteråret skulle komme os til gode i løbet af kampen.

Og det gik lidt som forventet – vi kommer ret hurtigt bagud 2-0, men æder os så langsomt, men sikkert ind i kampen, og får reduceret til 2-1 kort før pausen. Det bliver en hel lige kamp, og vi udligner (fortjent synes jeg) til 2-2 efter 52 minutter, men desværre scorer Tilsted/Sjørring til slutresultatet 3-2 kort tid efter.

Men endnu en gang en rigtig god indsats og fight af pigerne, og der var lige fysikken til forskel ved Tilsted/Sjørrings mål – med lidt held havde vi hevet et point med hjem. Mon ikke vi skal have en revanche…