Menu

U13 Teambuilding Weekend i Østerild Multicenter.

image Træner teamet fortæller om dagens program
13. marts 2016 kl. 23:34

U13 Teambuilding Weekend i Østerild Multicenter.

28 piger og 5 trænere har været samlet i 24 timer, hvor programmet har været øvelser og lege, der kunne styrke sammenholdet på tværs af hold, samarbejdet inden for en gruppe, tilliden til hinanden og sidst men ikke mindst, at den enkelte skulle overskride nogle personlige grænser.


Højdepunktet var nok programmet lørdag formiddag, hvor alle 28 piger skulle prøve kræfter med klatrevæggen. Uden tvang var beskeden til dem, at alle skulle tage selen på, alle skulle tage det første skridt op på væggen og derefter var det frit hvor lagt man kom. Alle var spændte, fordi der var godt 8 meter op under loftet. Alle tog udfordringen, mange kom op under loftet og alle fik taget det første skridt, som er nødvendigt, hvis man vil bryde nogle grænser. Så sejt.


Lørdag eftermiddag fortsatte udfordringerne. Pigerne skulle lave en HAKA. Det er en gammel krigsdans, som i dag bliver brugt, at det New Zeelandske rugby landshold. Her blev pigerne udfordret af en gæsteinstruktør, som arbejdede med lyd og kropsudtryk. Resultatet blev vist for forældrene som optakt til en lille kamp mellem piger og forældre. Kampen bestod af en samarbejdsøvelse. Behøver jeg sige, hvem der vandt. Sikker sejr til pigerne. Vi vil nu arbejde videre med de forskellige elementer fra weekenden, og så ser vi frem til den første turneringskampe i weekenden den 9. - 10. april.

U13 afdellingen

    

Luk