Menu

Præmien gav sved på panden

image
31. marts 2019 kl. 07:29
Hvor højt hopper du? Og hvor hurtigt kan du løbe 30 meter?

 

Hvor højt hopper du? Og hvor hurtigt kan du løbe 30 meter?

Det fik 19 U13 piger lørdag svar på, da de brugte formiddagen i Hørdum Hallen. Den dannede nemlig rammen om en test-dag, som firmaet FysioLab stod for.

 

U13 pigerne havde vundet dagens træning og test i en konkurrence på Facebook. Det var Katrines mor Mette Høje Laursen, der havde indstillet FC THY Pigerne til at vinde, og hun var glad for at kunne give præmien videre til datterens fodboldårgang.

 

Dagens træning bestod af måling af højde og vægt, 30 meter sprinttest, jump-test, arrow-test (som måler agility) og så en bip-test.

 

Testen gav et indblik i, hvordan ny teknologi kan bruges i forbindelse med træning, så man kan se, hvor man er dygtig, og hvor man kan forbedre sig. Og selvom pigerne undervejs syntes, det var hårdt, så gik de til opgaverne med stor motivation og ville gerne hele tiden prøve at gøre det bedre, da det var bedst ud af 3 test for hver enkel.

 

FysioLab er en nystartet virksomhed med base i Struer/Holstebro, som tilbyder fysiske test og analyse til klubber og idrætsudøvere til den specifikke sport.