Menu

Pressemeddelelse: Henning Pedersen ny mand i trænerteamet i FC THY - ThistedQ

image
20. juni 2018 kl. 13:07
Thisted FC´s mangeårige tro træner Henning Pedersen er ny mand i trænerteamet af Thisted FC´s damesenior overbygning som hedder FC THY – Thisted Q.

                                                                                                                               

Thisted d.12 juni 2018

Overbygningen af damesenior i Thisted FC som i sommeren 2017 blev omdøbt til FC Thy – Thisted Q for at sikre pigerne en mere naturlig overgang fra ungdom til  seniorspillere fra FC Thy samarbejdet på ungdomssiden et samarbejde som Thisted FC i forvejen er en del af sammen med Nors B, Frøstrup, Koldby og Nordthy.

Med vores oprykning til 3F Ligaen, der består af landets 8 bedste hold, har vi behov at styrke hele vores set up omkring holdet. 

Da Henning i forvejen kender mange af pigerne fra morgentræning, samt har ageret backup for Cheftræner Torben Overgaard hele foråret,  når han i sit politiske virke har måttet melde forfald var valget lige til højrebenet, da Henning gav udtryk for at han var interesseret i et samarbejde udtaler formand for overbygningsudvalget Per L. Nørgaard.

Henning vil med sin utrolige store erfaring som træner og leder kunne give os alle en super god sparring i bestræbelserne på at opbygge en stabilitet i vores visionsplan for fremtiden som gerne skulle sikre os en plads blandt landets førende klubber skabt via en stærk organisation og et meget stærkt talentudviklingsmiljø da vi på ingen måde økonomisk kan matche de hold som vi nu skal dyste i mod - så andre værdier og normer bliver afgørende for fremtiden.

 

En rigtig spændende udfordring, efter at holdet er kommet i toppen af Dansk kvinde fodbold, det er en udfordring for spillere og klub, samt vores område, da der stilles store krav til alt omkring holdet.

Jeg ser frem til et tæt samarbejde med Torben Overgaard, i bestræbelserne på at videre udvikle holdet og de mange talenter omkring holdet.

Er sikker på at jeg med min erfaring kan bidrage til en videre udvikling af spillere og set up omkring truppen, siger Henning Pedersen.

 

Aftalen gælder foreløbig for resten af året.

  

For yderligere kommentarer

Henning Pedersen - Mobil 4035 2366

Per L. Nørgaard - Mobil 2333 6560