Menu

FC THY - Thisted Q klar til Kval-ligaen til foråret

image 2-1 sejr over puljens nr. 1 Vildbjerg - Søndag . 5. november 2017
08. november 2017 kl. 11:15
Søndag d. 5. november kunne FC Thy - Thisted Q 1. Division Kvinder med en sejr på 2-1 over rækkens nr. 1 Vildbjerg, rykke tættere på oprykningen til forårets Kval-liga. Og da Fortuna Hjørring nogle timer senere slog Næsby 4-2 sikrede FC Thy - Thisted Q den anden af de to pladser fra 1. Division Vest i forårets Kval-liga spil.

Dette betyder at forårets Kval pulje formentlig kommer til at bestå af Vildbjerg, FC Thy - Thisted Q, Varde, Vejle, Greve og B. 93.

Da holdet efter sommerferien stod med ny træner, Torben Overgaard, var det med en plan om at slutte blandt de 2 bedste og dermed nå kvalifikationskampe til 3F ligaen i denne sæson.
Det mål lykkedes søndag eftermiddag, hvor vi tog en 2-1 sejr over Vildbjerg, med 2 mål fra Matilde Kjeldgaard. Og da vi på hjemturen fra Vildbjerg fik nyheden om at Fortuna havde slået Næsby var oprykningen i hus.

I kampens første minut kunne Vildbjerg dog havde bragt sig foran, men målmand Christina Holm snuppede en friløber og startede den omstilling, der førte til åbningsmålet i kampen.
Så en medrejsende busfuld tilhængere med familie og venner kunne allerede juble efter 2 minutter, da Matilde Kjeldgaard placerede en flad bold uden om Vildbjergs målmand efter en friløber, der blev serveret af Malene Sørensen.
Vildbjerg fik udlignet efter 21 minutter på et indlæg, og resten af første halvleg var målmand Christina Holm med flere store redninger grunden til at Vildbjerg ikke kom foran.
Efter pausen var Matilde Kjeldgaard igen på pletten, denne gang headede hun bolden i mål på et godt hjørnespark fra Line Kristensen.

Vi er nu blandt de 14 bedste hold i Danmark, og det synes vi er ret godt for sådan en lille klub som vores.

Pigerne og trænerteamet vil gerne sige en stor tak til Bent og Charlotte for at arrangere fan bussen hvor 35 forældre, søskende, venner, FC THY - Thisted Q folk havde taget turen ned for at bakke pigerne op, TAK til jer alle.

FC Thy - Thisted Q 1. Division har sidste hjemmekamp på søndag d. 12. november kl. 13.00 på Lerpytter Anlæg. Håber mange kommer og hjælper pigerne til endnu en sejr, og hvor pigerne vil blive fejret for oprykningen på TFC.