Menu

De yngste FC Thy Piger løb med pokalen ved Nørhalne Cup

image
22. maj 2018 kl. 08:42
30 piger fra FC Thy Pigers U13-årgang brugte Kristi Himmelfartsferien på fodbold i Nordjylland.

PRESSEMEDDELELSE FRA FC THY PIGER

De yngste FC Thy Piger løb med pokalen ved Nørhalne Cup

30 piger fra FC Thy Pigers U13-årgang brugte Kristi Himmelfartsferien på fodbold i Nordjylland.

To U13-hold var tilmeldt den årligt tilbagevendende Nørhalne Cup. Kampene blev spillet i Brovst, og der var kun én række for U13 pigerne og en pulje med 7 hold. Det betød at begge FC Thy-hold var i samme pulje og skulle derfor møde de samme modstandere, ligesom de også skulle møde hinanden. Blandt modstanderne var også et norsk hold fra Bogafjell.

Mange forældre havde også valgt at være med på sidelinjen alle tre dage, så opbakningen til pigerne var stor.

Efter at begge hold havde spillet alle 6 kampe i puljen var stillingen den at Liga 1 holdet var på en 1 plads med 5 sejre og 1 uafgjort kamp og en målscore på 31-1. Liga 2 holdet havde kæmpet alt hvad de havde lært og sluttede flot på en 3 plads i puljen.

Herefter skulle der spilles placeringskampe. Liga 2 holdet skulle spille mod nummer 4 i puljen, som var Bogafjell 1. Efter at have kæmpet så flot i alle puljekampene begyndte kræfterne at slippe op. Så det blev til et nederlag til nordmændene, men en flot 4 plads til Thy-holdet.
Liga 1 holdet skulle møde Middelfart i finalen, som de havde spillet uafgjort mod. Efter de mange kampe var trætheden begyndt at melde sig, men alligevel blev der kæmpet og spillet sig til en 2-0 sejr og dermed blev Liga 1 vinder at stævnet.

For yderligere info: Kontakt cheftræner Leo Damsgaard, 23244490