Menu

Verona Cup 2019

 

I efterårsferien 2019 kørte to busser fyldt med FC THY Piger og trænere til Verona Cup i Italien.

 

Verona Cup 2019 - billedkavalkade

Læn dig tilbage og nyd 18 minutters billedkavalkade fra turen. TAK til Heidi Jonassen.

Tryk her for udgave til mobil

 

 

Tryk her for billedgalleri med endnu flere billeder fra turen

 

Verona Cup 2019 - spillerkommentarer

På hjemturen blev computeren sendt rundt i busserne, og de der havde lyst kunne skrive om deres oplevelser.

Læs herunder de uredigerede sandheder og indtryk fra turen: 

 

U15

Thilde og Jasmin syntes at der var en del pæne drenge, så det i hvert fald et plus. Maden var god, selvom der nogle gange var hår i. De lovede heller ikke hvad der stod på menuen, så det syntes vi var lidt nederen. Det var virkelig lækkert ved poolen, selv om den var kold. Trænerne og pigerne er også blevet MEGET tættere, og det er vi virkelig glade for. Så vi syntes i hvert fald det har været en helt igennem fantastisk tur, og vi håber vi skal afsted igen næste år.

 

Jeg synes det var en tur der er vær at tage på, det er virkelig en oplevelse for livet. Masser af gode kampe og hold ånd. Aftensmaden var knap så god, det fik man ondt i maven af, og så lidt bedre hygiejne. Poolen var lægger, lidt kold. Men på en god sommerdag er det vær at tilbringe dagen der. Håber vi kommer afsted næste år.

 

Hej med jer, det er Johanne og Lea der skriver. Vi syntes det har været en ekstremt hyggelig tur, hvor man kommer tættere på både trænere og spillere. Vi blev dog lidt skuffede da vi var på drengejagt, da vi ikke syntes der var nogen på vores standart, men sådan er det jo. Men så er det jo heldigt, at vi er ene lækre piger på holdet og har nogle charmerende trænere. Vi håber på at vi kan komme afsted næste år, og forhåbentlig er der nogle pænere drenge til den tid.

 

Det er Esther og Julie her. Vi har haft en sindssyg god tur til Verona, med fodbold og drenge, ikke Johanne? Vi er kommet en del tættere på Tommy boy, Jesper Kerk, og Martin the boss, dog savnede vi lille Larse. Vi håber selvfølge lig på en tur igen næste år, så Johanne kan scorer igen, mål selvfølgelig😉

 

Naja og Sofie Kjær: Vi har haft en fantastisk tur nede i varmen de fleste dage. Vi har fået spillet en masse fodbold dog lidt træls at det kun var mod danske hold vi vil gerne have mødt nogle udenlandske hold. Vi har haft et fantastisk sammenhold hernede og bare hygget os max hele tiden. Vi håber selvfølgelig på en tur igen næste år det gør virkelig noget for sammenholdet på holdet når vi er ude at rejse sammen.

 

Thousgaard og LK skriver her: Det har været en fantastisk oplevelse med masser af hygge, sejre og sammenhold. Pigerne på holdet er kommet meget tættere på hinanden og man får snakket med nogle man ikke plejer at snakke med. Man får mange nye gode venskaber med hjem. Trænerne er vi i den grad også kommet tættere på. De har endda fået kælenavne. Tommy Boy, Martin the boss og Jesper Kerk. Vi glæder og allerede til næste tur hvor vi selvfølgelig håber at lille Larse også er med. Turen til Verona har været en oplevelse for livet <3.

 

Dams og Laura her: Det har været fantastisk tur til Verona. Næste år napper vi guldet. Man er kommet meget tættere med alle fra holdet, så det jo luksus. Jesper Kerks farjokes skuffer aldrig, men vi manglede lige en historie fra Tommy boy.

 

Lærke og Nathalie: Vi syntes tur har været god pga. Hyggen og fællesskabet og at man kom tætter på hinanden. Man mødte os andre mennesker end dem man plejer og være sammen med. Det har været fedt at spille mod andre lande/byer. Desværre kom vi ikke hjem med guldet men vi fik en god oplevelse. Håber vi kan komme med næste gang og få en god oplevelse

 

Der var lækker drenge ahahaha, men ikke den bedste mad.

 

U 13

Det var rigtig sjovt. men da vi spilede mod italienerne var det ikke så sjovt får de nev og hev i os ☹. men ellers var det rigtig sjovt. Vi fik også medaljer vi kom på 3 plads og vi fik også medaljer og en flot pokal så det var fedt 😊.

 

Turen til Verona har været mega fed vi har badet og selvføjelig spillet en masse fodbold. Det var fedt af spille mod nogle hold man ikke lige plejer at spille imod. Vi mødte nye mennesker for andre byer og lande. Vi vandt og kom på en første og tredje plads så det var jo mega fedt. Også fik jeg scoret nogle mål som bare gjorde det federe!!!!:)

 

Emma der skriver: turen har været mega god. Vi fik nogle nye venner fra et andet hold. Maden var ikke så god og poolen var sygt kold så vi brugte søen. Lotte og nogle andre piger fik scoret nogen drenge fra Bornholm så det har været en god tur!!!.

 

Celina skriver: Det var mega fedt fordi vi spillede fodbold, og det var også mega hyggeligt! 😉

 

Turen til Verona var en god og sjov det var Dejligt og svømme både i poolen og gardersøen. Når vi skulle ud og spille fik man også gode venner end man havde i forvejen. Busturen der lagde man ikke så godt når man sku sove men man kunne godt få tiden til at gå.

 

Anna skriver: Turen til Italien var god busturen var dog ret lang der var ikke så meget at lave. Det var en god camping plads den lå ikke langt fra søen byen eller bananerne. Maden var dog knap så god. Hytterne var hyggelig der var dog ret rodet i hytterne. Det var virkelig hyggeligt og dejligt at man fik bedre venner og blev tættere med de andre piger.

 

U 13

Jeg kan ikke sige andet en det var en fantastisk tur! Og ville se op til hvis det skete en anden gang!

 

U 13 pige skriver: Det var en mega god tur og det var hyggeligt at være inde i Verona sidste dag og man selv måtte gå rundt. Vi mødte også nogle fra Nørrebro som vi spillede imod hvor de råbte ”Thy er ikke en by, Nørrebro er hovedstaden.

 

U 13 pige

Det var virkelig en god tur. Det var det både fordi man lærte alle bedre at kende, og man fik spillet fodbold. Vil virkelig elske hvis vi fik lov til at komme på sådan en fantastisk tur en anden gang!!!

 

Det var en rigtig god og hyggelig tur både kampe og afslapning ved poolen. Det kunne være fedt, hvis vi gjorde det en gang til, for jeg lærte også en hel masse og kende.

 

U13 pige

Det var en sindssygt sjov tur, hvor jeg lærte en masse at kende. Og man fik et virkelig godt sammenhold. Det var noget okay mad, god is.

 

U13 pige

Det har været den sjoveste tur ever. Jeg har fået så mange gode og sjove minder, selvom jeg ikke har nogen stemme tilbage(; Men det vildeste var nu nok og holde pokalen i hånden sammen med mine venner.

 

U14 pige

Anne skriver: Det har været en mega hyggelig tur. Vi har alle hygget os med hinanden både i bussen og i de forskellige hytter. Det har sikkert været sjovt at spille mod danske hold i Italien, det ved jeg ikke noget om pga. jeg blev skadet søndag fordi jeg bankede min tå en i en sten…

Det var så knap så fedt at de italienske hold meldte afbud, fordi så skulle vi bare spille imod nogle hold som vi spiller mod hjemme i klubben.

Jeg er glad for at vi fik nogen af Tjørring pigerne med, fordi så kunne man lære dem bedre at kende.

Jeg håber vi skal afsted igen, det behøver ikke være samme sted, men iværtifald noget som minder om Verona Cup.

Maden var ikke rigtig særlig god, nogen gange var det en stor forret så man ikke kunne spise noget af hovedretten, og andre gange var pastaen ikke kogt ordentligt, og det er jo lidt mærkeligt nu hvor det er Italien. Der var også mange der fik ondt i maven, men tror bare det er fordi de ikke er vand til den ”slags” mad de for i Italien.

Hytterne var meget hyggelige, fordi de ligger så tæt som de gør. Man kunne nemt se hvilken hytte der havde nogen der ryddede op og hvem der ikke havde nogen. ;D

Min hytte har været meget hyggelig, men næste gang skulle de nok blande hytterne lidt mere, fordi jeg kom i hytte med nogen som jeg kendte godt i forvejen. Så jeg måske kom i hytte med nogen jeg ikke snakkede så meget med.

Det var mega rart at man kunne hoppe i poolen efter man var kommet hjem fra kamp. Godt nok var det ikke i særlig lang tid man fik lov, men sådan er det jo😊

Jeg syndes også at omgivelserne var meget smukke omkring gardersøen med bjerge og alt det der…

Men det bedste af det hele var isen, den var dæleme god ;D

 

U13 pige.

Det var en mega sjov tur til Italien. Jeg håber allerede at vi skal til Verona cup næste år. Det var hyggeligt og mega fedt at bo i hytte med nogen som man ikke plejer at være sammen med, men det ville selvfølgelig også være sjovt at bo med sine bedste veninder. Jeg synes det var koldt at bade i poolen og i søen. Vejret var en smule køligt om morgenen og om aftenen så det var godt at have en varm trøje med.

Vi mødte en masse søde mennesker fra andre byer og hold:) Det var alt i alt den fedeste tur jeg har været på med et fodboldhold. Maden var ikke den bedste og jeg fik ondt i maven af den såe.

 

U14 pige

Jeg synes det var en mega sjov tur. Det var fedt at møde nye mennesker. Jeg var ikke så vild med maden.

 

U14 pige

Jeg synes at det har været en gennem fantastisk tur med mange skønne minder og gode grin.

Maden var ikke lige det bedste, men det gik. Så fedt at vi vandt b-finalen.

Jeg lærte en masse nye at kende og det var mega fedt! Mega fedt at bo så mange i en hytte da man så kunne skiftes til de forskellige opgaver.

Jeg håber at vi skal til Verona igen næste år! Busturene ha også været super hyggelige. Mega fedt at vi måtte låne Tjørring-pigerne igen en gang.

 

U14 pige

Jeg synes det var en mega fed tur, man lærte en masse nye søde piger at kende.

Jeg er Tjørring-pige så jeg har især lært en masse nye og kende, trænerne og de voksne var gode til at blande os. Når man så fx mødte en pige man ikke kendte, var de super åbne, og snakkede lige med det samme.

Det var så hyggeligt at snakke om aftenen, og før-efter kampene. Du kom virkelig tættere med alle.

Maden var fin, det kunne da spises. 😊

Alt i alt en helt igennem fantastisk tur, og håber Thy-pigerne vil invitere os med dem engang igen, ellers gør vi det.

 

U14 pige

Det var fedt at vi havde så lang tid på campingpladsen. Der var massere af tid til at hygge, snakke og ikke mindst at komme tættere på hinanden.

Vi brugte om aftenen rigtig meget tid på at spille Partners og hold da op det var nemt at slå de voksende (især Bean)

 

U14 pige

Jeg syntes det har været en mega hyggelig tur, hvor man har kunne lære hinanden bedre at kende. Vi lærte også mange fra andre klubber at kende hvilket er mega hyggeligt.

Maden var ikke ligefrem fantastisk, men dat kunne godt lige gå an.

Det er også dejligt at vi kan låne nogle fra Tjørring så vi kan spille og fordi de er med til at gøre det endnu mere hyggeligt.

Bus turene var lidt lange, men hvis det er det der skal til for at komme på sådan en god tur er det fint. Jeg håber også vi skal til Verona næste år og hvis ikke så noget der minder om.

 

3 U14 piger

Vi syntes det har været fucking grineren tur, blandt andet fordi vi har kunne være meget sammen med hinanden. Vi syntes også det har været dejligt, at møde nogle drenge fra de andre klubber 😉

Vi har jo også været ude at bade lidt, selvom vandet ikke har været det varmeste, har det sku været grineren nok, alligevel. Fodboldkampene har været fine nok, dog ikke så mange forskellige klubber, men det går nok. Vi er blevet meget tættere med hinanden, og dem fra Tjørring.

 

2 U14 piger

Vi synes det har været en mega fed tur, fordi vi har hygget os på tværs af hinanden. Det har også været nogle fede steder, vi har spillet og dejligt, at vi ikke spillede så mange kampe, men mere hyggede os.

Håber at vi skal på den tur igen.

 

U16 piger

Jeg synes det har været en rigtig god tur, med u16 pigerne. Sanne er en rigtig god træner og pigerne er fantastiske, vi hyggede os rigtig meget om aften og fik nogle gode kampe, men det ville være dejligt med lidt flere kampe, vandet var dejligt og vi fik taget noget sol og fik slappet af imellem kampene, dommerne var gode men maden var sku ikke så god og det var nogle meget små portioner, det måtte de godt få lavet om på, det er virkelig ikke nok mad til at spille kampe på. Selvom busturen var rigtig lang, var den rigtig hyggelig vi fik hygget og snakket rigtig meget. Men alt i alt en rigtig god tur og gardersøen er så smuk at se på og fantastisk og rigtig lækker at bade i.

 

Swaggy Stine H og A skriver…

Vi synes at det er for dårligt at vores tanline ikke er blevet bedre?!.. Tæpperne lugtede.. og så var der et spøgelse på vores værelse som tog tæppet af Niko?.. det bare ik iorden. De havde en dejlig appelsinjuice som var rød. Blodappelsin nemlig. Wauw. Vi synes der skal spares på det våde fis i salaten #tænkpåmiljøet. Drengene var lækre, men ikke hvis de lavede nelle på os når vi gik forbi. -så falder niko nemlig. Det kunne være dejligt en anden gang hvis der var bedre internet. Evt. gratis wifiiiii. Vi blev tættere på holdet (i medgang og modgang) #partners.

 

Anna, jose og k skriver

Stadig på hjemturen har vi jetlag efter turen derned. Vejret var skuffende og tiden var knap til at vi kunne blive lækre og brune. Vi spillede mod ene af danske hold, hvilket ikke var mega fantastisk, men vi overlevede med kun de 2x20 min- #nemt. De brugte alle pengene på fyrværkeri i stedet for mad…. Lejlighederne lagde dejligt tæt, og vi havde en slags have hvilket var hyggeligt. Det var godt at ha noget godt at kigge på….. altså Sanne. Nogle fik mere søvn ind end andre #joses12timer. Men alt i alt var det en hyggelig og god oplevelse, hvor vi kom tættere på tværs af holdet. Der var smukke omgivelse hvilket var fedt.

#TotaltKodylTur

 

Det var nogle gode fodboldkampe, der blev spillet, og især finalens ene linjedommer, var værd at kigge på😉 Sammenholdet blev dyrket, med bl.a. Partners og interne jokes. Munden var kun lukket de få timer der blev sovet….. ik Freja?

 

 

 Luk