Menu

U18DM FC THY Piger-SKYUM vs BSF - lørdag 12. august

image
15. august 2017 kl. 08:02

Kampreferat FC Thy piger-Skyum vs Ballerup Skovlunde fodbold

 

Så kom dagen endelig som der var rigtig mange der havde ventet på.

En flok meget spændte og ret nervøse piger mødte ind klokken 11.30 på Lerpytter.

Da alle piger var mødt ind var der en kort briefing om programmet i omklædningsrummet inden en kort gåtur ud og se på banen som vi skulle spille på.

Pigerne havde derefter god tid til at klæde om samt kigge på de ophængte sedler med info om BSFs spillere, deres oplæg/intro til kampen, vores standarder samt deres standarder.

Vi gjorde meget ud af inden kampen at fortælle pigerne at det var ”fair” at være nervøs for var man ikke det så var man ligeglad.

 

Kampen gik i gang og det blev en hektisk start fra FC Thys side da vi nok lige skulle vende os til tempoet i U18 DM rækken.

Vi snakkede om inden kampen at vi skulle stå kompakt og for alt i verden undgå at lukke mål ind de første 10 min da vi ikke skulle forvente at være så meget på bolden som vi var i U18 vest.

Den plan lykkedes selvom vi var presset i starten af kampen og allerede efter 2 min har BSF deres 1.chancen som heldigvis går forbi fjerneste stolpe.

De første 15 min har BSF bolden meget på vores bane halvdel og er også sporadisk farlige uden at tilspille sig til det helt vilde.

Efter 17 minutter bryder Cecilie Bro en bold i BSFs opspil og sender med en følt inderside Malene Yde afsted i dybden og hun score stensikkert til 1-0.

Kampen bølger derefter frem og tilbage indtil FC Thy har en friløber i 29 minut men desværre blev sidste træk for langt og målmanden redder.

2 minutter senere har BSF en kæmpe chance som de får ved en opspils fejl fra FC Thy og det ender med et helt frit skud fra straffepletten men heldigvis for hjemmeholdet går afslutningen forbi. 

 

I pausen snakker vi i omklædningsrummet om at vi møder et rigtig velspillende hold som er gode på bolden men vi bliver også enige om at vi har muligheder for point.

 

2. halvleg bliver med samme start som 1. BSF til spiller sig efter 48 min en stor chance hvor vi står og snork sover efter et frispark men en god redning af Kure i målet.

Efter 55 min erobrer Cecilie Holst en bold midt på vores banehalvdel, tager et par træk og sender Malene Yde afsted i dybden hvor hun afdribler en forsvarsspiller og score køligt i den lange hjørne.

2-0 til FC Thy efter 55 min. Hvem havde lige troet det udover os selv internt i truppen.

Desværre gik der kun 3 min før BSF får reduceret til 2-1 og de næste 20 min er et sandt stormløb mod FC Thys mål. BSF vælter ikke i åbne målchancer i åbent spil men har til gengæld et hav af hjørnespark og specielt på 2 af dem bliver de rigtig farlige på blandt andet et hovedstød lige over mål.

 

De sidste 5-8 min satser BSF mere og mere og FC Thy får et par omstillings muligheder uden af være rigtig farlige.

 

Kampen ender 2-1 til FC Thy piger-Skyum og vi er igang i U18 DM rækken.

 

Pigerne blev efter kampen rost for at arbejde alt hvad de havde lært og at de nogle gange betaler sig. I dag var det måske ikke det bedste teknisk spillende hold der vandt og jeg skal ikke være for fin til at rose BSFs måde at spille fodbold på. Vi i Thy er glade for at de måske ikke helt ramte top niveau i denne kamp.

 

Til dagens kamp stillede FC THY Piger-SKYUM med følgende spillere: 

 1. Cecilie Spanggaard Kure
 2. Janni Engholm Jørgensen
 3. Emma Dunker Lodberg 
 4. Caroline Gravesen 
 5. Katrine Skadhauge
 6. Cecilie Bro Stefansen 
 7. Cecilie Hygum Jensen 
 8. Clara Munch Jørgensen 
 9. Cecilie Lønborg Holst 
 10. Thea Lukassen Heskjær 
 11. Malene Yde Hedegaard 
 12. Leah Zeebroek 
 13. Amalie Gravesen 
 14. Sophie Gravesen

 

I BSFs oplæg til kampen skrev de at de havde 3 mulige debutanter i U18 DM.

Tillykke til jer 3 med debut.

Jeg vil slutte mit kampreferat med først at sige tillykke til de 14 debutanter vi havde for dernæst at sige tillykke til kampens spiller for FC Thy piger-Skyum.

Der kan vist ikke være meget tvivl om at Malene Yde Hedegaard var kampens spiller for FC Thy selvom der var rigtig mange der havde en godkendt indsats. 

 

Tak til BSF for en fair spillet kamp

Tak til de fremmødte tilskuere for den gode opbakning.

 

Jeg håber at se ligeså mange til næste hjemmekamp søndag den 3 september klokken 15.15 mod Varde. Inden da skal vi på en svær udebanetur til Brøndby hvor hjemmeholdet må tage en kæmpe favoritrolle på sig mod de undertippede piger fra THY.

 

På vegne af alle ledere omkring U18 FC Thy piger-Skyum.

Jacob Bean Jensen

    

 

 

 

   

 

 

 

 

 

Luk