Menu

Nye trænerteams på U19DM og U16DM

image
FC THY Piger
02. juni 2024 kl. 14:00

 

FC THY Piger – Nye trænerteams på U19DM og U16DM

 

FC THY Piger er nu klar med vores trænerteams på de to ældste årgange i vores talentudviklingsmiljø til den kommende sæson 2024 - 2025.

 

På U19 fortsætter Mikkel Christiansen som cheftræner, og som ny assistenttræner har vi ansat Henrik Kruse.

På U16 har vi ansat Marcus Christiansen som ny cheftræner, og som assistenttræner har vi ansat Ryan Madsen.

På begge årgange fortsætter Anne – Sophie Siersbæk som fysisktræner og fysioterapeut, Trine Tophus som mentaltræner og Johny Eriksen som keepertræner.

 

FC THY pigers talentchef har følgende kommentar til de nye trænerteams:

Vi er glade for det resultat, vi er kommet frem til. Det har været en længere proces, men nu ser vi frem til at komme i arbejdstøjet sammen.

På U19 bliver det 2. år, at Mikkel skal stå i spidsen for årgangen. Mikkel får i Henrik et kendt ansigt med omkring årgangen som assistenttræner, og vi ser frem til, at der for alvor bliver lagt på det sportslige niveau.

På U16 glæder vi os til at byde velkommen til Marcus, som kommer til os efter 3 år i Varde IF. Marcus er en ung træner med UEFA B licens, som vi er sikre på vil passer godt ind i vores talentudviklingsmiljø. Marcus arbejder meget dedikeret med udvikling af den enkelte spiller, og efter de samtaler vi har haft, er vi sikre på, at han er den rette til at flytte vores U16 hold til næste niveau. Marcus får også et kendt ansigt som assistenttræner, nemlig Ryan Madsen.

Sidst men ikke mindst er vi super glade for, at vi også i den kommende sæson har vores stærke team af specialister med på banen. Vi glæder os alle til at arbejde videre med Anne-Sophie som fysisktræner og fysioterapeut Trine som mentaltræner og Johny som keepertræner”.

 

Vi har også fået en udtalelse fra vores nye U16 træner, Marcus Christiansen:

"Jeg har haft tre fantastiske år i Varde, hvor jeg gennem tillid fra ledelsen og særligt tilliden fra spillerne gennem alle tre år, hvor jeg har været privilegeret af at træne en masse helt igennem fantastiske mennesker, har kunnet udvikle mig som træner. Nu følte jeg, at det var på tide at tage et nyt skridt, og så kom muligheden her i FC THY Piger med et enormt spændende projekt, hvor der er forrygende faciliteter samt muligheden for at skabe et fodboldmiljø, hvor alle spillere virkelig føler, at det er sjovt at spille fodbold.  Men samtidig skal der være mulighed for, at den enkelte kan udvikle sig ud fra de forudsætninger og ambitioner, som spillerne hver især har.

Jeg har været meget imponeret over de samtaler, jeg har haft med klubben, hvor det er tydeligt, at der er visioner og ambitioner, samtidig med nogle værdier jeg kan se mig selv i. Men samtidig er der ikke lagt skjul på, at det hele først og fremmest skal komme gennem hårdt arbejde på banen, spilleglæde samt trygheden i at turde lave fejl og fortsætte med at spille. Det glæder jeg mig enormt meget til at være en del af og forhåbentligt kunne bidrage til med mine kvaliteter som træner".

 

Vi slutter med en kort udtalelse fra vores Head of Coaching, Kian Røn:

"Jeg har arbejdet sammen med Marcus i Varde i flere år, og jeg har dermed et godt kendskab til hans trænervirke. Marcus er en talentfuld træner, der har gjort et godt stykke arbejde i Varde. Han er en stærk udvikler og rigtig god i hans mandskabsbehandling, så jeg er ikke i tvivl om, at han bliver en gevinst for klubben".

 

Vi vil løbende præsentere vores trænerteams på U17, U15, U14 og U13 til den kommende sæson.

 

 

 

 

 

 

 

Luk