Menu

FC THY Piger indgår samarbejde med Sydmors IF pr. 1. marts 2024

image Spændte piger fra Sydmors IF glæder sig til samarbejdet med FC THY Piger
FC THY Piger
16. februar 2024 kl. 07:00

 

FC THY Piger indgår samarbejde med Sydmors IF pr. 1.  marts 2024

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at FC THY Piger og Sydmors IF har underskrevet en samarbejdsaftale omkring udvikling af pigefodbold i Nordvestjylland.

Velkommen til Sydmors IF, som nu kommer i samme båd som Nibe B, St. Restrup, Aars IF, Løgstør IF, Fjerritslev IF, Øster Han Herred, MorsØ FC, Nordvest Mors BK, FS Midtthy, HVA Sydthy, Ørebro B, og Thorup Klim B. Vi er glade for alle vores samarbejdsklubber, glade for at være med til at give små og store piger mulighed for at drømme og sidst men ikke mindst være med til at udvikle dygtige fodboldspillere.

 

Talentchef Bent Andersen, FC THY Piger og forperson for ungdomsudvalget i Sydmors IF Hanne Poulsen ser frem til gensidig gevinst af det tættere samarbejde

 

 

I forbindelse med den nye samarbejdsaftale har vi fået en udtalelse fra talentchef for FC THY Piger, Bent Andersen:

 

"FC THY Piger vil gerne som licensklub være med til at udvikle en ”vi følelse” i Nordvestjylland. Vi ser store perspektiver i samarbejdet med Sydmors IF, som vi allerede har fået et særdeles positivt indtryk af.

I FC THY Piger er det en strategisk beslutning, at vi gerne vil have flere samarbejdsklubber i vores nærområde – Thy og Mors. Derfor er vi ekstra glade for at Sydmors IF nu bliver den næste samarbejdsklub i rækken af FC THY Pigers samarbejdsklubber. Sydmors IF laver allerede et godt og solidt arbejde med børnefodbolden i området, godt hjulpet vej som ny DBU Børneklub.

Det har været et vigtigt indsatsområde i begyndelsen af 2024, at få etableret et bredere samarbejde på Mors. Med Sydmors IF som ny samarbejdsklub, sammen med Nordvest Mors BK som indgik samarbejdsaftale pr.1.2 og MorsØ FC, som vi gennem flere år har haft et utrolig godt samarbejde med, kan vi nu se frem til et samlet tilbud til klubberne på Mors omkring deltagelse i ”FC THY Piger – EXTRA”

FC THY Piger vil gerne ses, som det naturlige valg, fordi vi lægger vægt på et målrettet arbejde med talentudvikling, som gerne skal føre frem til, at 80 % af spillerne i vores Kvindeliga trup, kommer fra det nordvestjyske område. Al samarbejde bygger på tillid, og vi er glade for at Sydmors IF har vist os tillid, så de har lyst til at arbejde sammen med FC THY Piger. Vi ser frem til et positivt samarbejde som kan være til glæde for begge parter og vi ser også frem til endnu flere glade fodboldpiger får mulighed for EXTRA træning”.

 

 

Vi har ligeledes fået denne udtalelse fra forperson i ungdomsudvalget i Sydmors IF Hanne Poulsen:

 

”Sydmors IF har i dag indgået et spændende samarbejde med FC Thy Piger. Dette har vi gjort for at øge muligheden for udvikling for både spillere og trænere på hele pige-siden i Sydmors IF. Vi vil gerne blive endnu bedre til at fastholde klubbens yngste pigeårgange, og i den forbindelse håber vi, at et samarbejde med FC THY Piger kan bidrage med ny inspiration.
Det kommende samarbejde giver mulighed for EXTRA træning i Sydmors IF, som FC THY Piger står for, men samarbejdet giver også mulighed for at deltage i EXTRA træning i andre af FC THY Pigers samarbejdsklubber i vores nærområde.
Ligeledes giver samarbejdet adgang til EXTRA træning i FC THY Piger i forbindelse med ”Fede Fodbold Fredage”, samt andre spændende tiltag bla. i forbindelse med kampe i Gjensidige Kvindeliga, besøg af kvindeligaspillere og netværksmøder om pigefodbold i Nordvestjylland”

 

 

Man kan læse mere om aftalen her

 

 

Vil man høre mere om aftalen er man velkommen til at kontakte:

 

Forperson ungdomsudvalg Sydmors IF – Hanne Poulsen – mobil: 3089 5773

Talentchef, FC THY Piger – Bent Andersen – mobil: 3030 4717

 

 

 

 

 

 

Luk