Menu

FC THY Piger indgår samarbejde med St. Restrup IF

image Fra venstre: Tom Klausen, FC THY Piger, Torben Zefting og Heidi Jensen begge fra St Restrup IF
FC THY Piger
11. marts 2022 kl. 09:00

 

FC THY Piger indgår samarbejde med St. Restrup IF pr. 1. marts 2022

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at FC THY Piger og St. Restrup IF har underskrevet en samarbejdsaftale omkring udvikling af pigefodbold i Nordvestjylland. Velkommen til St. Restrup IF, som nu kommer i samme båd som Aars IF, Løgstør IF, Fjerritslev IF, Øster Han Herred, Morsø FC, FS Midtthy og HVA Sydthy. Vi er glade for alle vores samarbejdsklubber, glade for at være med til at give små og store piger mulighed for at drømme og sidst men ikke mindst glade for at være med til at udvikle dygtige fodboldspillere.

 

I forbindelse med den nye samarbejdsaftale har vi fået en udtalelse fra formand for FC THY Piger, Bent Andersen:

”FC THY Piger vil gerne som licensklub være med til at udvikle en ”vi følelse” i det nordvestjyske område. Derfor ser vi et stort perspektiv i samarbejdet med St. Restrup IF. Vi har fået et godt indtryk af klubben, som bygger på de samme værdier som FC THY Piger.

Vi vil gerne ses som det naturlige valg, fordi vi lægger vægt på et målrettet arbejde med talentudvikling, som gerne skal føre frem til, at 80 % af spillerne i vores Kvindeligatrup, kommer fra det nordvestjyske område. Al samarbejde bygger på tillid, og vi er glade for, at St. Restrup IF har vist os den tillid, så de har lyst til at arbejde sammen med FC THY Piger. At St. Restrup IF ligger tæt på Aalborg, så afstanden til Thy er forholdsvis stor, ser vi ikke som noget problem. Det vigtigste er, at der ikke er langt imellem vores synspunkter omkring, hvordan vi ser, at et positivt samarbejde kan være til glæde for begge parter”.

 

Vi har ligeledes fået denne udtalelse fra Torben Zefting fra St. Restup IF:

"Vi har i længere tid haft fokus på at udvikle vores klub, bl.a. er vi den første officielle DBU Børneklub i Region 1, og i forbindelse med den strategi vi har udarbejdet, så har vi valgt at sætte et ekstra stort fokus på, at flere piger i Frejlev og omegn skal have et godt fodboldtilbud. Derfor er vi her i RIF rigtig glade for at have fundet en licensklub at samarbejde med på pigesiden, som arbejder målrettet med hele pigefodbolden. At vi så endda er lykkedes med at finde en licensklub, der deler de samme værdier som os, det ser vi som en win-win situation. Det er vigtigt for os, at et samarbejde skal være synligt og skal gå begge veje, så derfor er vi helt trygge ved, at det er FC Thy Piger, der er den licensklub, vi vil være en del af"

 

Man kan læse mere om aftalen her 

 

 

Vil man høre mere om aftalen, er man velkommen til at kontakte:

Børneudviklingstræner, St. Restrup IF – Torben Zefting - mobil: 2383 3860

Formand, FC THY Piger – Bent Andersen – mobil: 3030 4717