Menu

FC THY Piger indgår samarbejde med Øster Han Herred

image
FC THY Piger
16. januar 2022 kl. 05:00

 

FC THY Piger indgår samarbejde med Øster Han Herred

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at FC THY Piger og Øster Han Herred har underskrevet en samarbejdsaftale omkring udvikling af pigefodbold i Nordvestjylland. Øster Han Herred er et klubsamarbejde mellem Brovst IF, Tranum GF, Øland Halvrimmen IK og Skovsgaard B.

Velkommen til Øster Han Herred som nu kommer i samme båd som Aars IF, Løgstør IF, Fjerritslev IF, Mørsø FC, FS Midtthy og HVA Sydthy. Vi er glade for alle vores samarbejdsklubber, glade for at være med til at give små og store piger mulighed for at drømme og sidst men ikke mindst glade for at være med til at udvikle dygtige fodboldspillere.

 

I forbindelse med den nye samarbejdsaftale har vi fået en udtalelse fra formand for FC THY Piger, Bent Andersen:

”FC THY Piger vil gerne som licensklub være med til at udvikle en ”vi følelse” i det Nordvestjyske område. Derfor ser vi et stort perspektiv i samarbejde med Øster Han Herred. Vi har fået et godt indtryk af klubben, som bygger på et samarbejde mellem fire klubber. I praksis bygget op som FC THY Piger.

Vi vil gerne ses som det naturlige valg, fordi vi lægger vægt på et målrettet arbejde med talentudvikling, som gerne skal føre frem til, at 80% af spillerne i vores Kvindeligatrup kommer fra det nordvestjyske område. Al samarbejde bygger på tillid, og vi er glade for, at Øster Han Herred har vist os den tillid, at de har lyst til at arbejde sammen med FC THY Piger”.

 

Vi har ligeledes fået denne udtalelse fra Lars Frøstrup fra Tranum GF:

"I Øster Han Herred er vi stolte af den store tilgang af piger i alle aldre. For at fastholde og udvikle er det vigtigt med god og motiverende træning samt fælles sociale oplevelser internt i klubben men også gerne på tværs af klubber i Nordvestjylland. Derfor er vi glade for at kunne præsentere en aftale om at blive samarbejdsklub med Nordvestjyllands førende fodboldklub for piger - FC Thy Piger. Aftalen giver forhåbentlig anledning til mange gode oplevelser".

 

Man kan læse mere om aftalen her.

Hvis man vil høre mere om aftalen, er man velkommen til at kontakte:

Repræsentant for samarbejdsudvalg i Øster Han Herred – Lars Frøstrup – 4086 1935

Formand FC THY Piger – Bent Andersen – 3030 4717