Menu

FC THY Piger indgår samarbejde med Nibe Boldklub

image Fra venstre: Tom Klausen, FC THY Piger, Michael Frendrup og Per Frost, Nibe Boldklub samt Bent Andersen, FC THY Piger
FC THY Piger
03. september 2022 kl. 10:00

 

FC THY Piger indgår samarbejde med Nibe Boldklub pr. 1. september 2022

 

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at FC THY Piger og Nibe Boldklub har underskrevet en samarbejdsaftale omkring udvikling af pigefodbold i Nordvestjylland.

Velkommen til Nibe Boldklub, som nu kommer i samme båd som Aars IF, Løgstør IF, Fjerritslev IF, Øster Han Herred, Morsø FC, FS Midtthy, HVA Sydthy og St. Restrup. Vi er glade for alle vores samarbejdsklubber, glade for at være med til at give små og store piger mulighed for at drømme og sidst men ikke mindst glade for at være med til at udvikle dygtige fodboldspillere.

 

I forbindelse med den nye samarbejdsaftale har vi fået en udtalelse fra talentchef for FC THY Piger, Bent Andersen:

”FC THY Piger vil gerne som licensklub være med til at udvikle en ”vi følelse” i det nordvestjyske område. Derfor ser vi et stort perspektiv i samarbejdet med Nibe Boldklub. Vi har gennem flere besøg fået et godt indtryk af klubben, som bygger på de samme værdier som FC THY Piger.

Vi vil gerne ses som det naturlige valg, fordi vi lægger vægt på et målrettet arbejde med talentudvikling, som gerne skal føre frem til, at 80 % af spillerne i vores Kvindeligatrup, kommer fra det nordvestjyske område. Al samarbejde bygger på tillid, og vi er glade for, at Nibe Boldklub har vist os den tillid, så de har lyst til at arbejde sammen med FC THY Piger. At Nibe Boldklub ligger forholdsvis tæt på Aalborg, så afstanden til Thy er forholdsvis stor, ser vi ikke som noget problem. Det vigtigste er, at der ikke er langt imellem vores synspunkter omkring, hvordan vi ser, at et positivt samarbejde kan være til glæde for begge parter”.

 

Vi har ligeledes fået denne udtalelse fra B&U medlem for Nibe Boldklub, Per Frost:

”Nibe Boldklub har i dag indgået et spændende samarbejde med FC THY Piger. Dette har vi gjort for at fremme kvaliteten og øge muligheden for udvikling for både spillere og trænere på hele pige-siden i Nibe Boldklub.

Det kommende samarbejde giver mulighed for træninger i Nibe Boldklub, som FC Thy Piger står for, men samarbejdet giver også mulighed for at deltage i træninger i andre af FC Thy Pigers samarbejdsklubber i vores nærområde.
Ligeledes giver samarbejdet adgang til tekniktræning i FC Thy Piger samt andre spændende tiltag bla. i forbindelse med kampe i Gjensidige Kvindeliga, besøg af kvindeligaspillere og netværksmøder om pigefodbold i Nordvestjylland”

 

Man kan læse mere om aftalen her 

 

 

Vil man høre mere om aftalen, er man velkommen til at kontakte:

B&U-medlem, Nibe Boldklub – Per Frost - mobil: 2541 5145

Talentchef, FC THY Piger – Bent Andersen – mobil: 3030 4717

 

 

 

 

 

Luk