Menu

FC THY Piger indgår samarbejde med Aars IK

image
FC THY Piger
13. marts 2021 kl. 15:00

 

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at FC THY Piger og Aars IK har underskrevet en samarbejdsaftale omkring udvikling af pigefodbold i Nordvestjylland.

Velkommen til Aars IK som nu kommer i samme båd som Løgstør IF, Fjerritslev IF, Mørsø FC og HVA Sydthy.

Vi er glade for alle vores samarbejdsklubber. Glade for at være med til at give små og store piger mulighed for at drømme og sidst men ikke mindst glade for at være med til at udvikle dygtige fodboldspillere.

 

I forbindelse med den nye samarbejdsaftale har vi fået en udtalelse fra formand for FC THY Piger, Bent Andersen:

”FC THY Piger vil gerne som licensklub være med til at udvikle en ”vi følelse” i det nordvestjyske område. Derfor ser vi et stort perspektiv i samarbejde med Aars IK, som ligger centralt i Himmerland. Vi vil gerne ses som det naturlige valg, fordi vi lægger vægt på et målrettet arbejde med talentudvikling, som gerne skal føre frem til, at 80% af spillerne i vores Kvindeligatrup, kommer fra det nordvestjyske område. Al samarbejde bygger på tillid, og vi er glade for, at Aars IK har vist os den tillid, at de har lyst til at arbejde sammen med FC THY Piger”.

 

Vi har ligeledes fået en udtalelse fra Centerleder i Aars IK, Anders Christensen:

”Vi er utrolig glade for samarbejdsaftalen med FC Thy Piger, som har mange af de samme værdier som os. Aftalen med FC Thy Piger betyder, at vi kan styrke pigefodbolden i Aars og bygge ovenpå det store stykke arbejde, som vores mange frivillige trænere udfører. Vores trænere får mulighed for ekstra inspiration, og vi kan give vores pigespillere ekstra oplevelser i samarbejde med FC Thy Piger. Det har været vigtigt for os, at samarbejdet ikke kun tilgodeser de mest øvede spillere, men at alle piger kan få gavn af samarbejdet. Vi glæder os til at komme i gang!”

 

Man kan læse mere om aftalen på dette link

 

Vil man høre mere om aftalen, er man velkommen til at kontakte:

Centerleder Aars IK – Anders Christensen – mobil 2968 4325

Formand FC THY Piger – Bent Andersen – mobil 3030 4717

 

 

 

 

 

 

 

Luk