Menu

FC THY Piger ansætter ny cheftræner til årgang 2006

image Hanne Sand Smed ny cheftræner for årgang 2006
FC THY Piger
10. december 2020 kl. 13:08

 

FC THY Piger ansætter ny cheftræner til årgang 2006.

Efter sommerferien er Jacob Bean Jensen, som på nuværende tidspunkt er cheftræner for årgang 2006, ansat som halvtidsansat Head of Coaching. Derfor har vi gennem et par måneder ledt efter den nye cheftræner for årgangen. Der har været ført flere samtaler, men vi glade for, at det er lykkedes at lave en aftale med Hanne Sand Smed, som ny cheftræner for årgang 2006.

Det er en yderst kompetent træner, som bliver knyttet til FC THY Piger fra 1.8.2021. Hanne bor i Hørdum, og hun kender på den måde FC THY Piger rigtig godt.

Hanne kommer med en masse erfaring fra hendes aktive karriere. Det blev til 342 ligakampe for Fortuna Hjørring gennem en periode på 14 år. Hanne har også optrådt på diverse landshold, 29 A-landskampe, 19 U21-landskampe og 8 U17-landskampe.

Hanne har UEFA B-licens, og hun har trænet diverse ungdomshold i Koldby-Hørdum IF.

 

Bent Andersen, Talentchef for FC THY Piger, udtaler i forbindelse med ansættelsen. ”Hanne er en træner, som vi gennem længere tid har forsøgt at tilknytte til gruppen af dygtige trænere i FC THY Piger. Nu er det heldigvis lykkedes, og vi glæder os til, at Hanne kan bidrage med hendes erfaring som elitespiller, når hun til sommer bliver cheftræner for vores talentfulde årgang 2006”.

 

Hanne Sand Smed udtaler i forbindelse med ansættelsen. ”Jeg glæder mig til at blive en del at det setup der er i FC THY Piger. Jeg glæder mig til at lære pigerne, forældrene og de andre trænere bedre at kende, og så glæder jeg mig til at kunne bidrage med, at udvikle nogle dygtige piger til at kunne tage deres næste skridt i deres fodboldudvikling”.

 

FC THY Piger byder Hanne velkommen som træner – vi glæder os til samarbejdet.