Menu

FC THY Piger ansætter Børneudviklingstræner

image
FC THY Piger
09. december 2021 kl. 09:52

 

FC THY Piger ansætter Børneudviklingstræner pr. 1.1.2022 i en ny halvtidsstilling

Det er med stor glæde, at FC THY Piger kan præsentere Tom Klausen som ny Børneudviklingstræner i FC THY Piger. Tom har fulgt årgang 2005 fra U6 i Thisted FC til de i dag spiller U18DM i FC THY Piger – en rigtig ”klubmand”. Tom har sideløbende taget DBU´s C-licensuddannelse, og han afslutter eksamen på DBU´s B-licens i foråret 2022. Så kvalifikationerne er på plads. Når man dertil lægger Toms meget dedikerede tilgang til trænergerningen, suppleret med et hans pædagogiske indsigt, så er vi helt sikre på, at det er det helt rette match.

Tom får mange forskellige arbejdsområder, men det siger sig selv, at når FC THY Piger handler om fodbold fra U13 til U18, så bliver Toms virke først og fremmest ude i vores moderklubber og samarbejdsklubber. Og her er der ingen tvivl om, at det kommer Tom til gode, at han er en kendt og accepteret person rundt omkring i klubberne.

De to vigtigste arbejdsområder bliver i samarbejde med DBU Jylland, at implementere tankerne om DBU Børneklub rundt om i alle moder- og samarbejdsklubber. Det er FC THY Pigers ønske, at være med til at flere piger kommer i gang med at spille fodbold under så gode rammer som muligt rundt om i klubberne. Det være sig på gode faciliteter men vigtigst af alt under ledelse at dygtige og engagerede trænere. Det andet vigtige arbejdsområde bliver at stå for den proces, som vi hvert år har, når en U12 årgang rundt om i moderklubber skal gøres klar til at blive U13 i FC THY Piger. Her ligger der et kæmpe arbejde med at sammensætte et program og være nøglepersonen for piger, forældre, trænere og moderklubber ind i FC THY Piger.

 

Tom Klausen siger selv om ansættelsen: ”Jeg ser frem til opgaven, og jeg glæder mig til, i samarbejde med DBU Jylland og FC THY Piger, at være med til at udvikle børnefodbolden i hele Thisted Kommune. Hvis vi står sammen, kan dette projekt være med til at gøre en forskel i Thy”.

Bent Andersen, formand for FC THY Piger, udtaler om ansættelsen: ”Det er en stor dag i FC THY Pigers historie. Med ansættelsen af Tom som Børneudviklingstræner har vi nu to halvtidsansatte trænere i FC THY Piger. Det er udover Tom, Jacob Jensen som er ansat som Head of Coaching. Med halvtidsansatte i de to nøglepositioner har FC THY Piger styrket den sportslige organisation væsentligt, så vi har store tanker om fremtiden. Vi har ikke bare drømme, vi sætter handling bag ved vores drømme. Jeg glæder mig til samarbejdet med Tom”.

 

Tom får allerede i januar måned travlt med at besøge vores moderklubber og samarbejdsklubber sammen med DBU klubrådgiver Klaus Gertsen. Der er lavet aftale med mange klubber og flere er på vej. Projektet har haft Thisted Kommunes bevågenhed, så vi kan allerede nu løfte sløret for at der er en større nyhed på vej i den forbindelse.