Menu

Afslutning for U13 Piger

image Glade fodboldpiger
11. december 2016 kl. 12:23

Afslutning 2016

Fredag d. 18 november var en, dato nogen havde ventede på! For den fredag skulle U13 holde deres første holdfest. Pigerne havde set hen mod denne dag, hvor programmet var spækket med sjove og festlige indslag.

10 piger, 1 træner og 1 holdleder var klar på at holde en brag af en festlig holdfest. Festen blev holdt hjemme hos vores Holdleder Susanne. Og med det samme pigerne var kommet ind af døren, var der højt humøret!

Pigerne skulle starte med at lave maden. Og der var blevet købt ind til pizza og der blev produceret flere forskellige pizzaer. Og de smagte godt! :-) Imens pizzaerne var i ovnen holdte træneren en lille festlig tale, hvor latteren ikke blev holdt tilbage! :-)

Programmet for aftenen var spækket med festlige indslag, og en af dem var sumo-brydning. Og med det samme pigerne hørte det var det deres træner der skulle “ned med nakken” :-) Men det var vist letter sagt end gjort! Pigerne kæmpede også internt med hinanden og alle grinede og havde det sjovt!

Bagefter skulle der gang i køkkenet! Den store bagedyst var kommet til Thy og selveste Kagedommeren Mette Blomsterberg alias Kristian Valgren var kommet med for at bedømme og smage pigernes mesterværker. Der kom 5 superfine lagkager ud af aftenens kagedyst! Pigerne var opdelt på 5 hold. Super god ide og pigerne var vilde med kagedysten! (se billeder)

Aftenen bød ellers kun på FIFA-kampe hvor endnu engang måtte træneren stå for skud. Her var det mere jævnbyrdigt! Ellers hyggede pigerne med film og slik/chips.

En helt igennem super fantastisk aften både for piger og Susanne og jeg!

1000 tak for at holdlederne vil lægge hus til! Også 1000 tak til pigerne for en god sæson, jeg glæder mig til 11 mands sæsonen! :-)

Sidste træningsaften er d. 7 december 2016! Der vil være afslutning bagefter træning! Her til sidst vil jeg vil ønske, Forældre og piger på U13 en glædelig jul og et fantastisk godt nytår! Vi ses til en spændende sæson!

De bedste hilsner,

Kristian Valgren - Træner U13

 

 

  

 

Luk