Menu

Årets Spiller i FC THY Piger kommer fra Frøstrup

image
FC THY Piger
13. juni 2020 kl. 18:58

 

Lørdag holdt FC THY Piger den årlige sæsonafslutning og uddelte priser. I år endte vandrepokalen for Årets Spiller for første gang i Frøstrup.

 

Hun er anfører og fast kvinde på U18DM holdet, og i efteråret fik hun også debut på kvindeliga holdet, hvilket var en foreløbig meget flot fodbold-prik over den udvikling, som Janni Vinther Nystrup fra Frøstrup har været igennem de seneste fem år.

Lørdag aften blev hun kåret som Årets Spiller i FC THY Piger for sæsonen 2019/2020:
- Janni kom til FC THY Piger vel nærmest før Frøstrup IF kom med i samarbejdet. I begyndelsen var hun meget tilbageholdende, men altid smilende og arbejdsom og i dag kan hun så se, hvad den store arbejdsomhed og træningsindsats har båret med sig, siger U18DM træner Leo Damsgaard om kåringen af den 18-årige spiller, der altid går på banen og yder sit bedste og nu kan runde sin pige-spiller karriere af med den flotte titel som Årets Spiller blandt de godt 120 FC THY Piger.

 

Prisen blev uddelt ved en alternativ sæsonafslutning. Normalt har pigeklubben været samlet i Multicentret i Østerild, men med forsamlingsforbud måtte der tænkes kreativt, så afslutningen og kåringerne foregik i år sammen, hver for sig over internettet.

Holdene var samlet på årgangene til hygge og spisning, og så blev priserne uddelt via en livesending på Facebook.

 

Årets Fighter

Som de forgangne år blev der ud over “Året Spiller” kåret en “Årets Fighter” og en “Årets Kammerat”.
Mens Årets Spiller blev fundet på den ældste årgang, så står U13 i år for “Årets Fighter”.
Her gik titlen til Caroline Holmgaard:
- Caroline har altid en fantastisk indstilling og attitude. Det gælder både til træning og især i kamp. Hun er en særdeles god, arbejdsom all-round fodboldspiller, der næsten altid er i godt humør, og så stiller hun krav til sig selv, og så klør hun på med træningen. Alt det har kendetegnet hendes indsats i denne sæson, og hun har haft stor betydning for sit hold, siger U13 cheftræner Kaj Sørensen om, hvorfor netop Caroline i år er “Årets Fighter”.

 

Årets kammerat

“Årets Kammerat“ er 14-årige Amalie Åkerstrøm, der er U14 spiller. Om valget af hende, siger cheftræner på U14, Jacob “Bean” Jensen
- Amalie er en pige, der altid er parat til at spille uanset niveau og årgang. Hun møder fodboldkammeraterne med åbne arme og smil på læberne - uanset om hun står på mål for U14 eller hjælper på U15, som hun gjorde under Verona Cup. Hun er altid hjælpsom og meget vellidt blandt sine holdkammerater, som synes hun er sjov og en, der skaber godt humør på holdet.

 

 

Årets Profiler på alle hold

Ud over de tre hovedpriser blev der kåret en profil på hvert hold.

Her kunne følgende lørdag bryste sig af den fine titel:

U13,1: Caroline Holmgaard

U13,2: Celina Riis

U13,3: Camilla Larsen

U14,1: Amalie Åkerstrøm

U14,2: Maria Thinggaard

U15,1: Esther Klitgaard

U15,2: Sofie Hansen

U16: Anna Frank Mitchell

U18DM: Emma Ringgaard

U18,2: Sofie Svendsen

 

Stort til lykke til alle prismodtagere og god sommer. Vi ses til sæson 2020/2021

 

 

Årets Fighter Caroline Holmgaard U13

 

 

 

Årets Profiler U13. Fra venstre Celina Riis, Camilla Larsen og Caroline Holmgaard

 

 

Årets Profil U16 Anna Frank Mitchell