Menu

Licens til U18 DM rækken

image
04. juli 2017 kl. 11:32
Stor dag for pigefodbolden i Thy

STOR DAG FOR PIGEFODBOLD I THY.

FC THY Piger - Skyum fik den 24. maj 2017 medhold i vores anke om licens til U18 DM rækken. Vi skal fra august 2017 spille i den landsdækkende U18 DM række sammen med 11 andre licensklubber.

Vi er så stolte, så glade og så spændte på dette nye eventyr. FC THY Piger er et 4 år gammelt samarbejde mellem 5 klubber i Thy. For et år siden gik Skyum Idrætsefterskole målrettet ind i samarbejdet. Vores projekt har fået stor bevågenhed fra Thisted Kommune, som har støtte op med økonomi i forbindelse med vores målrettede talentarbejde i hele Thy for piger fra U9 til U18.

Afgørelsen viser, at vedholdende arbejde belønner sig. Der er mange der står bag denne kæmpe succes. Først og fremmest en masse fantastiske fodbold piger. Mange dygtige og dedikerede trænere. En fantastisk lederstab i FC THY Piger, samt 5 klubber der støtter os, så vi hele tiden kan forsøge at udvikle pigefodbolden i Thy. Denne licensafgørelse vil få kæmpestor betydning for hele området. Pigefodbolden vil blomstre og vi vil allerede fra i dag arbejde stenhårdt på at vise DBU, at de med FC THY Piger - Skyum får en yderst seriøs samarbejdspartner.