Menu

Teknik og kompetencecenter efterår 2017

image

Fem fede fodbold-fredage

 

Fodboldpiger årgang 2005, 2006, 2007 og 2008 tilbydes tekniktræning i FC THY Piger's Teknik- og kompetencecenter.

Vi er nu godt igennem de 3 første år med teknik- og kompetencetræning. Vi er igen klar til, at byde velkommen til en masse friske piger (både nye og gamle) i efteråret 2017. Nu i et tæt samarbejde med Technica og Jannik Riis som cheftræner.

 

Som noget nyt laver FC THY Piger MINI - MÅLMANDSAKADEMI kun for piger på årgang 2005, 2006, 2007 og 2008.

Mini - målmandsakademi ledes af Martin Højlund (M2 kursus). Læs om målmandsskolen i særskilt folder.

 

Som DBU licens klub, har vi i FC THY Piger en opgave og forpligtelse omkring udviklingen af pige- og kvindefodbolden i Nordvestjylland.

FC THY Piger har interesse i, at pige- og kvindefodbolden udvikles lokalt, og vi mener, at alle vil være styrket ved, at klubberne har stor bredde og så mange hold i turneringer som muligt.

Men når vi taler om særligt motiverede spillere, finder vi det naturligt, at disse spillere udvikler deres talent og interesse for fodbold yderligere på FC THY Pigers Teknik- og kompetencecenter.

Typisk vil særligt motiverede og dygtige spillere søge udfordringer på et højere niveau. I Nordvestjylland vil FC THY Piger gerne gøre sig fortjente til at være det primære valg for disse spillere.

FC THY Piger henvender sig til alle pigefodboldklubber i Nordvestjylland med et tilbud om teknik- og kompetencetræning for piger på årgang 2005, 2006, 2007 og 2008. Alle spillere kan tilmelde sig, hvis de træner fast mindst to gange i ugen i hjemklubberne og viser interesse for ekstra træning.

Formålet er at udvikle spillerens fodboldmæssige kompetencer. I forbindelse med teknik- og kompetencetræningen arbejder vi med at udvikle spillernes tekniske niveau, spilforståelse, selvtillid, personlig udstråling og vinderpsyke. Vi giver hver enkelt spiller individuel træning og personligt feedback på spillerens udviklingsområder. Det er alene et tilbud om supplerende træning. Kampe og normal træning foregår fortsat i spillerens egen klub.

 

Datoplan

Fredag den 01.09. kl. 17.00 – 18.30 på Thisted Kunstgræs

Fredag den 08.09. kl. 17.00 – 18.30 på Thisted Kunstgræs

Fredag den 15.09. kl. 17.00 – 18.30 på Thisted Kunstgræs

Fredag den 22.09. kl. 17.00 – 18.30 på Thisted Kunstgræs

Fredag den 29.09. kl. 17.00 – 18.30 på Thisted Kunstgræs

 

DBU Talenttræning

Formålet med teknik- og kompetencetræningen i FC THY Piger er også for de mest talentfulde piger en forberedelse til DBUs talenttræning for U14 Piger. For årgang 2005 starter DBUs talenttræning i august 2018.

FC THY Piger har i mange år været leverandør af talentfulde pigespillere til DBUs talenttrupper og

ungdomslandshold, og det erfaringsgrundlag klubben har opbygget vil også komme de nye årgange til glæde.

FC THY Piger har et tæt samarbejde med DBUs talenttrænere, og klubben afstemmer løbende træningen med

holdninger og værdier hos DBU.

 

Trænere på talentcenteret

 *Cheftræner, Jannik Riis, A- licens, tidligere talentchef i Fortuna Hjørring, nuværende talentansvarlig i FC THY Piger og Technica Football

 *Talenttræner, Kenneth Egholm Jørgensen, B2 licens, nuværende cheftræner for FC THY Piger U16Liga 1 og mange års erfaring som pigetræner i Hanstholm/FC THY Piger

 *Desuden deltager spillere fra FC THY Piger U15Liga 1 og U16Liga 1 som gæstetrænere.

 

Inspirationstræning for klubtrænere

Klubtrænerne er velkomne til at følge træningen løbende. Men herudover arrangeres inspirationstræning

på udvalgte samlinger, hvor klubtrænerne har mulighed for at følge et træningspas med vores U14/U15 piger med vores fokusområder i træningen.

 

Tilbud til klubberne

Alle klubber, der har piger på teknik- og kompetencecenteret, har mulighed for at få besøg af vores U13, U14, U15,U16 eller U18DM cheftræner ude i klubben. Træneren vil lave en eller flere inspirations-træninger med jeres piger fra U6 til U13. Desuden vil cheftræneren gerne mødes med jeres trænere for en drøftelse af, hvordan vi i fællesskab kan styrke udviklingen af pigefodbolden i området.

 

Tilmelding til FC THY Pigers Teknik- og kompetencecenter

Spillerne tilmeldes af klubbens træner. Et vist talent er selvfølgelig en forudsætning, men lige så vigtigt er det, at der tilmeldes piger med den rette indstilling, og den primære drivkraft hos spilleren skal være lyst og vilje til at træne op til 3 gange ugentligt incl. egen klubtræning.

 

Tilmelding af spillere på årgang 2005, 2006, 2007 og 2008 skal ske senest den 25.8. til koordinator, Bent Andersen på mail: andersen.bent@sol.dk. Oplys venligst spillerens navn, årgang, hjemklub og navn, mobil og mail på pigens klubtræner – vi kontakter ikke klubbernes spillere direkte.

Deltagelse i FC THY Pigers Teknik- og kompetencetræning koster 200 kr. for efteråret 2017. Beløbet dækker træning på kunstgræs (der udleveres ikke t-shirt i efteråret 2017).

 

Desuden dækker beløbet også deltagelse i Pigefodboldens dag på Skyum, lørdag den 16.9. med frokost og Jannik Riis som leder af dagen. Der kommer særskilt program for dagen inden den 25.8.

 

Beløbet skal indbetales samtidig med tilmelding (senest den 25.8.) på konto: 9114-0004203690

 

FC THY Piger er stolte over vores talenter. På billederne ser I Frederikke Thøgersen, samme med to af vores piger årgang 2001. Frederikke har spillet i Thisted FC siden hun var 8 år. I dag spiller hun hos de danske mestre fra Fortuna Hjørring. Frederikke spiller i dag ligeledes på det danske A-landshold, hun var med til at sikre sølvmedaljer ved EM og mens hun spillede i Thisted FC opnåede hun at spille 45 gange på forskellige ungdomslandshold.

                                                                                                                   

Skal du være det næste store talent fra Nordvestjylland, der kommer på U16Landsholdet. Den lange vej til landsholdet starter på FC THY Pigers Talentcenter.

 

For yderligere information,

Talentcenter koordinator

Bent Andersen 30304717