Menu

Samarbejdsklubber

 

Hvad er teknik og kompetencecenter

  

Som DBU licens ansøger, har vi i FC THY Piger en opgave og forpligtelse omkring udviklingen af pige- og kvindefodbolden i Nordvestjylland.

FC THY Piger har interesse i, at pige- og kvindefodbolden udvikles lokalt, og vi mener, at alle vil være styrket ved, at klubberne har stor bredde og så mange hold i turneringer som muligt.

Men når vi taler om særligt motiverede spillere, finder vi det naturligt, at disse spillere udvikler deres talent og interesse for fodbold yderligere på FC THY Pigers Teknik- og kompetencecenter.

Typisk vil særligt motiverede og dygtige spillere søge udfordringer på et højere niveau. I Nordvest Jylland vil FC THY Piger gerne gøre sig fortjente til at være det primære valg for disse spillere.

FC THY Piger henvender sig til alle pigefodboldklubber i Nordvestjylland med et tilbud om teknik- og kompetencetræning for piger på årgang 2003, 2004, 2005, 2006. Alle spillere kan tilmelde sig, hvis de træner fast mindst to gange i ugen i hjemklubberne og viser interesse for ekstra træning. Desuden er der fri tilmelding af målmænd på alle årgange, hvis de opfylder nævnte betingelser.

Formålet er at udvikle spillerens fodboldmæssige kompetencer. I forbindelse med teknik- og kompetencetræningen arbejder vi med at udvikle spillernes tekniske niveau, spilforståelse, selvtillid, personlig udstråling og vinderpsyke. Vi giver hver enkelt spiller individuel træning og personligt feedback på spillerens udviklingsområder.

Det er alene et tilbud om supplerende træning. Kampe og normal træning foregår fortsat i spillerens egen klub.

 

DBU Talenttræning

Formålet med teknik- og kompetencetræningen i FC THY Piger er også for de mest talentfulde piger en forberedelse til DBUs talenttræning for U14 Piger. For årgang 2003 starter DBUs talenttræning i august 2016.

FC THY Piger har i mange år været leverandør af talentfulde pigespillere til DBUs talenttrupper og ungdomslandshold, og det erfaringsgrundlag klubben har opbygget vil også komme de nye årgange til glæde.

FC THY Piger har et tæt samarbejde med DBUs talenttrænere, og klubben afstemmer løbende træningen med holdninger og værdier hos DBU.