Menu

Masser af THY Piger med i slutspillet ved DM for efterskoler

image
FC THY Piger
26. maj 2019 kl. 22:40
I alt 15 tidligere og nuværende FC THY Piger var med ved DM for efterskoler

 

I alt 15 tidligere og nuværende FC Thy Piger var med ved DM for efterskoler, som blev afgjort lørdag i Aabybro i Nordjylland, og 10 af dem spillede sig til topplacering med deres hold.

 

Efterskoleholdet fra Skyum Idrætsefterskole, havde hele seks piger på holdet, der er faste U18DM spillere i FC THY Piger. De seks er Janni Vinther Nystrup, Clara Munch Jørgensen, Signe Rahbek Damsgaard, Luna Grundtvig Gjørup, Malene Yde og Amalie Gravesen. Ud over U18DM spillerne var også Emma Koustrup og Emilie Mörk, der er velkendte i FC THY dragten med til at sikre medaljer. De spillede nemlig alle Skyum til en flot 3. plads ved stævnet om danmarksmesterskabet.

I kampen om 3. pladsen mødte de værterne fra Aabybro Efterskole, hvor Sofie Rokkjær var med. Hun var indtil efterskoleåret begyndte også fast spiller i den grønne FC THY trøje.

 

Danske Mestre i år blev ISI - Idrætsefterskolen i Ikast, og her var tidligere FC THY Pige Ellen Frank Mitchell med til at løfte pokalen efter finalekampen mod Vejle. Ellen spiller under sit efterskoleår U18DM i Vildbjerg.

 

- Det er super stort og en oplevelse for livet. Jeg er virkelig stolt over præstationen fra hele holdet gennem de 3 dage, vi var til DM. Det var mange kampe på kort tid, og at vi til sidst stod med pokalen og guldmedaljerne om halsen, det tror jeg er noget af det, jeg vil huske allerbedst fra det her efterskoleår, siger en glad Ellen Frank Mitchell om titlen som Danmarksmester.

 

Tidligere FC THY Pige Ellen Frank Mitchell (th) vinder med ISI DM for efterskoler 2019. Her viser hun sammen med sin værelseskammerat Cathrine stolt pokalen.

 

Også Lyngs Idrætsefterskole var blandt de 16 hold, der havde kvalificeret sig til DM. Her gjorde FC THY Pigerne Emma Ringgaard, Emilie Løgsted Jepsen, Laura Krog Jørgensen, Natasja Mølbæk og Sofie Svendsen god figur og Lyngs endte på en samlet 11. plads ved stævnet.

 

Stort til lykke til alle med de flotte resultater. Sejt gået piger!!

 

Du kan se hele resultatlisten på Facebook her

 


 

 

 

 

 

Luk