Menu

Inspirationsdag for pigetrænere

image
21. marts 2019 kl. 16:54
Lørdag 23. marts holder FC Thy Piger inspirationsdag for alle pigetrænere, der har lyst til at være med

 

Inspirationsdag for pigetrænere

 

På lørdag 23. marts holder FC Thy Piger inspirationsdag for alle pigetrænere, der har lyst til at være med.

 

Hvordan højner vi interessen for pigefodbold, hvordan fastholder vi spillerne og hvordan laver man den bedste træning for piger?

Det er blot nogle af de spørgsmål, som er på dagsordnen når FC THY Piger på lørdag holder inspirations-dag på Lerpytter i Thisted for interesserede pigetrænere fra klubber i Nordvestjylland.

 

Det er sportschef Jannik Riis, der er oplægsholder og inspirator på dagen. Han vil tage udgangspunkt i, hvad der kendetegner den gode børnetræning og hvordan vi i FC Thy Piger tænker fodbold.

 

- Som licensklub vil FC Thy Piger gerne være med til at sikre, at der er interesse for pigefodbold rundt omkring i Nordvestjylland. Ved at bringe pigetrænere sammen håber vi, at vi kan være med til at skabe et netværk, der sikrer udviklingen af pigefodbolden, siger formand i FC Thy Piger, Bent Andersen, om initiativet.

 

Dagen begynder med oplæg og diskussion og efter frokost skal trænerne selv igang på banerne under ledelse af Jannik Riis, og med hjælp fra 15 U13 FC Thy Piger.

Klokken 15 er der kamp på stadion mellem FC Thy-Thisted Q og Kolding Q i 3F Ligaen. Den skal deltagerne se inden der sluttes samlet af sidst på eftermiddagen.

 

- Ideen er at trænerne skal have inspiration med hjem, så både de og pigerne får de bedste vilkår for at udvikle deres fodboldspil. Vi håber det aktivt kan bidrage til at højne træningen ude i klubberne til gavn for alle områdets piger, siger Jannik Riis.

 

For yderligere info kontakt formand Bent Andersen, mobil: 3030 4717 

 

Luk