Menu

Herlige dage i Vildbjerg

image
FC THY Piger
12. august 2019 kl. 20:08

 

For sjette gang har FC THY Piger været afsted til Vildbjerg Cup, og vi slog i år vores egen deltagerrekord med hele 126 piger i grønt på de vel-trimmede baner i det midtjyske.

 

Der blev spillet rigtigt mange kampe, og der blev gået til makronerne i alle rækkerne, for selvom det først og fremmest handler om at være med, så var det tydeligt, at på banen, der vil FC THY Piger gerne vinde deres kampe.

 

U16 træner Sanne Mortensen har regnet ud, at eksempelvis U16 - som i alt fik seks kampe inden de måtte se sig slået i kvartfinalen i Nordomatic Cup - spillede 300 minutters fodbold i løbet af de fire dage stævnet varede, så det var ikke underligt, at benene var både trætte og ømme søndag, da det var tid til at tage hjem.

 

Alle holdene og de 19 trænere boede på Vildbjerg Skole og ud over masser af minutter med bolden på banen blev dagene brugt til at hygge sig med både eget hold og på tværs af årgange.


- Ikke alle kampene gik som pigerne havde håbet, men én ting er med garanti vundet, og det er, at vi har haft endnu en fælles oplevelse på tværs af klubber og alder. Alle steder var det smilende og dedikerede FC THY gutinder, som viste vores pigeklub frem på fornemmeste vis. Stoltheden er kæmpestor over, så meget vi kan i FC THY sammen med dedikerede trænere og en stor opbakning fra forældrene, siger Heidi Gravesen, der er medlem af samarbejdsudvalget og tovholder i FC THY Piger på turen til Vildbjerg.

 

 

To hold gik hele vejen og endte øverst på podiet om søndagen. Det var U14 hold 2 der vandt Nordomatic Cup i deres række og U18 hold 1 der vandt A-finalen. Stort til lykke!!

 

Her kan du se de øvrige placeringer:

 

Vildbjerg Cup 2019. Resultater:

U13.1 8 mands: Nåede til kvartfinalen Nordomatic Cup

U13.2 8 mands: Nåede til kvartfinale Nordomatic Cup

U14.1 11 mands: Fik en 3. plads i A-slutspillet.

U14.2 11 mands: Vandt Nordomatic Cup Finalen

U15.1 11 mands: Nåede til kvartfinalen i Nordomatic Cup

U15.2 11 mands: Fik en 2. plads i Nordomatic Cup.

U16.1 11 mands: Nåede til kvartfinalen i Nordomatic Cup.

U18 8 mands: Nåede til kvartfinalen Nordomatic Cup.

U18.1 11 mands: Vinder A-Finalen. Slog Vildbjerg i finalen.

 

 

 

Se flere billeder fra Vildbjerg Cup 2019 her

 

 

 

 

Luk