Menu

FC Thy Piger gentager succesen

image Kom og gør en god handel og støt FC Thy Pigerne's loppemarked
FC Thy Piger
27. januar 2019 kl. 15:19
Kom og gør en god handel og støt FC Thy Pigerne's loppemarked

Der var brugte fodboldstøvler og træningstøj, men der var også legetøj, møbler, sko, tasker, service, spil og meget, meget mere at komme efter, da FC Thy Piger for et år siden afholdt stort loppemarked i Nors Hallen.

Nu gentager de succesen for at tjene penge til aktiviteter for de mange fodboldpiger.

 

Søndag den 3. februar har alle igen ryddet op i gemmerne og slår dørene op i Nors Hallen fra klokken 11 til 14.

 

Det er piger og forældre, der står klar til at sælge de mange genbrugsting. Indgangsbilletten er samtidig en lotteriseddel, der giver mulighed for at vinde en halv gris og butikker og virksomheder i Thy har sponsoreret flotte gaver til et stort amerikansk lotteri.

 

- Vi var så glade og taknemmelige for det store fremmøde og den opbakning arrangementet fik sidste år. Det gav penge i klubkassen til arrangementer og tilskud til stævnedeltagelser for alle vores fodboldpiger, så vi håber, at mange igen i år har lyst til at lægge vejen forbi Nors Hallen og være med til at bakke op om pigefodbolden i Thy, siger Heidi Graversen fra FC Thy Pigers samarbejdsudvalg og tovholder på loppemarkedsprojektet.

Ud over de mange gode brugte ting, der skal give kroner i kassen til fodboldaktiviteter sælger fodboldpigerne også nybagte vafler og friskbrygget kaffe, så lad søndagsturen gå forbi Nors og gør en god handel.

 

Hovedgevinsten i lotteriet under sidste års loppemarked var en lækker lænestol. Der er igen i år en spændende hovedgevinst på højkant, når fodboldpigerne i FC Thy den 3. februar inviterer til loppemarked i Nors Hallen.

For yderligere info kontakt Heidi Graversen, 5155 7108

Luk