Menu

Fællestræning for kommende U13-piger

image
FC THY Piger
20. maj 2019 kl. 10:01
Det var en fornøjelse at opleve pigernes engagement

 

Velkommen til kommende U13 piger

Torsdag den 16. maj mødte 28 spændte og ivrige piger fra årgang 2007 op til den første fællestræning for de kommende U13 FC THY Piger.

Fællestræningerne med de unge U12-spillere fra de fem klubber går ud på, at pigerne og deres forældre får en chance for at møde og lære både hinanden og FC THY Piger at kende inden de efter sommerferien bliver U13 i FC THY.

Det er FC THY træner Kenneth Jørgensen, der står for fællestræningerne. Han er en del af trænerteamet på U15 og havde taget fire U15 piger - Frederikke, Sidsel, Josefine og Stine A. - med til træningen. De hjalp til og delte skulderklap ud til de mange piger, der i den grad gik til den under træningen.

 

- Vi vil gerne vise og lære de nye piger i FC THY at vi er en stor familie, som har til formål at give en masse piger oplevelser med fodbold og ikke mindst en oplevelse af fællesskab, uanset hvor de kommer fra, siger Kenneth Jørgensen om baggrunden for fællestræningerne.

Efter træningen var der orienterende møde for forældrene, som fik en introduktion til struktur og organisering i FC THY.

- De skal se, at vi er et stort fællesskab, hvor der er plads til alle. At bredde og elite går hånd i hånd og at alt i FC THY Piger sker af frivillighedens vej, forklarer Kenneth Jørgensen.

 

Den første fællestræning var i Thisted. Planen er, at der skal være én i hver af de fem moderklubber inden årgang 2007 bliver U13 piger.

Ud over piger fra moderklubberne havde også en fodboldpige fra en klub udenfor FC THY samarbejdet fundet vej til træningen. Hun var kommet fordi - som hun selv sagde - "jeg har kun har to andre piger at spille fodbold med i min klub".

 

FC THY Piger siger VELKOMMEN til alle :-)

 

 

www.fcthypiger.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

Luk