U16 Liga 1 FC THY Piger - Vildbjerg SF

image Arkivfoto: U16
22. august 2017 kl. 09:07
Søndag 20/8 kl. 14:00 på Frøstrup stadion

U/16 liga 1 har søndag været i kamp for tredje gang i dette efterår og denne gang hed modstanderen Vildbjerg.

Og overskriften på dagens kamp ville i BT være Vildbjerg fik fodboldlektion.

Pigerne spillede i dag fremragende pasning fodbold. Vi havde inden kampen snakket om at Vildbjerg var en god modstander på højde med Aab og Fortuna , vi snakkede om at vi skulle være aktive når modstanderen havde bolden, men at vi ikke måtte glemme at være på når vi selv havde bolden, og jeg skal lige love for at pigerne var på.

Efter en lige indledning blev det 1 - 0 ved Ellen Frank Mitchell i det 16 minut på en fremragende stikning af Sofie Rokkjær. Desværre blev føringen udlignet i det 33 minut, ikke helt efter fortjeneste. Men det var ligesom om pigerne tænkte det skal være løgn, og først spiller vi bolden rundt i højreside og efter pasninger bliver bolden vendt ind over midten og Ellen Frank Mitchell finder Malene Yde Hedegaard modsat og Malene scorer sikkert til en fortjent 2-1 føring i det 35 minut. I det 39 minut har vi igen gang i et af de utallige gode opspil og efter fremragende pasningsspil bliver Ellen Frank Mitchell sendt til baglinien i et rigtigt godt dybdeløb og her kommer der så en genialitet af Helena Højstrup Nielsen, hun havde søgt forreste stolpe i 2 tidligere tilfælde og laver et super forfinteløb og sender forsvarsspilleren på forreste stolpe, men bliver selv tilbage i feltet og får bolden fra Ellen og scorer sikkert, flot mål.

Pause 3-1 tit FC Thy piger. Vi talte om i pausen at fortsætte de gode takter og pigerne tog opfordringen til sig.

De første 20 min af 2 halveg blev en flot opvisning af pigerne, vi kunne have scoret 5-6 mål i den periode. Virkelig flot spil, i besnærende trekanter, der blev spillet op/ned og ud, skiftet side osv. i denne periode scorede vi 2 gange, begge gange ved Malene Yde Hedegaard i det 50 og det 53 minut, det sidste mål på forarbejde fra Clara Munch Jørgensen. Vildbjerg fik lov at reducere i det 65 minut til 5-2.

En super indsats af alle piger. Tak fra et meget tilfreds trænerteam. KLASSE......