Sophie på måltavlen i Polen

image
05. april 2019 kl. 17:33
Sophie Gravesen, FC Thy Piger, er i denne uge i Polen med U16 landsholdet

Sophie Gravesen, der er U18DM-spiller i FC THY Piger, er i denne uge i Polen med U16 landsholdet til en UEFA Youth Development-turnering, hvor holdet skal spille i alt tre kampe.

I dag kom Sophie Gravesen på måltavlen med en scoring til 4-1 i kampen mod Grækenland.

Sophie kom på banen i 2. halvleg, hvor Danmark kom foran 3-0 inden Grækenland fik deres første mål i kampens 55. minut. Men blot ni minutter senere cementerede Sophie den danske sejr med scoringen til 4-1. Sådan. Godt gået!!

U16-pigerne spillede den første kamp i træningsturneringen i onsdags mod værterne fra Polen. En kamp, hvor ni spillere fik landsholdsdebut. Opgøret endte 1-1. Polen kom foran på et straffespark efter cirka en halv times spil, men de fik ikke lov at løbe med sejren. I det 65. minut udlignede Danmark.

I alt er 21 U16-spillere med på turen til Polen. På søndag spiller de den sidste kamp i turneringen. Her skal U16-holdet kl. 11.00 møde Tyrkiet. Kom så Sophie & co!!!