U13L1 Hadsund B (H) 29/9 [2-1] og AaB (U) 1/10 [6-0]

image Pause i kampen mod AaB
01. oktober 2017 kl. 22:14
Hadsund B - Østerild stadion fredag 29/9 | AaB på AaBs anlæg søndag 1/10

En weekend mod top og bund for U13L1 pigerne.

Fredag aften havde vi besøg fra Hadsund i Liga 1 på Østerild Stadion. Lad os bare slå fast, det blev ikke vores bedste kamp. Reelt sad vi på kampen, og kommer også til flere ok chancer. Naja scorer 2 gange inden pausen og jeg tror de fleste tænkte, at nu kommer det til at gå stærkt i 2. halvleg.
Det blev desværre ikke opskriften.

Selvom vi har flere gode chancer vil den ikke ind. Istedet bliver det Hadsund der scorer 2. halvlegs eneste mål. 2-1.

FC THY Piger - Hadsund B [2-1]

'41 [2-1] Marie Skafte

'21 [2-0] Naja Jensen

'20 [1-0] Naja Jensen

---

Søndag gik turen til Aab, som har et dygtigt hold og har maksimum point. Det ville vi selvfølgelig gerne gøre noget ved, som 2ér i puljen. Sådan skulle det dog ikke gå.

Vi havde nok lidt for meget respekt for Aab, da vi gik på banen. Os selvom Esther var storspillende i målet, så var vi nede med 2 efter 11 minutter. Herefter virkede det som om vi kom igang. Det giver nogle enkelte løse chancer til os, men ind vil den ikke. Nede med 2 til pause. Vi aftaler, at den gejst vi nu har skal udnyttes i 2. halvleg. Vi kommer godt igang og Lea fik en chance og afsluttede som hun skulle, men desværre lige forbi mål.

Men Men Men det er et stærkt hold vi er oppe imod. ca. 10 min henne gør Aab det til 3-0.
Det tog luften af Thy og det ender desværre med 6-0.

En velfortjent sejr til Aab og vi har heldigvis noget at arbejde videre med på træningsbanen. Så op på hesten igen piger.

P.S. det 4. mål fra Aab havde Esther hånden på bolden.
Dvs. hånden oven på bolden ned mod jorden, hvilket betyder, at hun ikke må angribes. Det var dommeren ikke enig i !!!!!!!