U13 piger er jysk-fynske pokalvindere

image
FC THY Piger
15. juni 2019 kl. 18:12

Stort til lykke til vores U13 Liga 1 piger som onsdag aften kunne løfte den store pokal som vindere af den jysk-fynske pokalfinale.

På neutral grund på banen ved Mejrup Kultur- og Fritidscenter ved Holstebro slog FC THY Pigerne Egebjerg-pigerne fra Horsens i en 1-0 sejr.

Mange havde taget turen til Mejrup for at støtte pigerne, og der blev jublet trods den våde afslutning som kampen fik, da himlens sluser åbnede sig og regnen væltede ned over præmieoverrækkelsen.

I pokalturneringen skal alle kampe vindes for, at man kommer videre til det den næste, så det var et stolt træner-team, der kunne juble sammen med pigerne:

• Det var en meget tæt kamp. Egebjerg var et fysisk stærkt hold og en af de stærkeste modstandere, vi har mødt i Pokalturneringen, fortæller Jan Laursen, der sammen med Per Sand er træner for pigerne.
  • Vi kommer godt fra start og får scoret efter 15 minutter. Derefter går vi lidt ned og de spiller fast med tre angribere, så det skulle vi lige have rettet op på i pausen. Det lykkedes at komme godt igang i anden halvleg, og selvom de presser på, så står vi godt og det pres de forsøger at lægge på vores forsvar, det modstår vi, fortæller Jan Laursen om kampen.
  • Sejrsmålet blev scoret af Agnes Heskjær, der som kant lavede en god afslutning efter et opspil i højre side. Målmanden fik en hånd på, men bolden endte i netmaskerne og sikrede dermed FC THY titlen som jysk-fynske U13 pokalmestre.
  • Det var vores sæsonmål at vinde den pokal, og når det så lykkes, så er det bare rigtigt fedt, så det var bestemt en flok glade piger, der efter kampen kunne juble. Det var så godt gået, siger Jan Laursen